Secretul intim al Prințesei Diana. Ce jucărie sexuală avea Lady Di - nu pleca niciodată în călătorii fără ea!

#Casa Regală a Marii Britanii

Mascota norocoasă a Prințesei Diana a creat o adevărată vâlvă. În paginile biografiei sale, Ken Wharfe, ofițerul de protecție regală și totodată bodyguardul lui Lady Di dezvăluie cum Prințesa Diana a primit un vibrator pe care l-a botezat Le Gadget.

Lady Diana, nedespărțită de vibratorul său

„Micul vibrator, cumpărat în timpul vizitei oficiale a Dianei la Paris, a devenit mascota ei norocoasă”, scrie Wharfe în „Guarding Diana: Protejați-o pe prințesă în jurul lumii”, a relatat The Independent.

Diana s-a atașat atât de mult de vibratorul ei încât a insistat să îl ia cu ea în călătoriile oficiale în străinătate, scrie acesta.

Când a uitat Le Gadget în timpul unei călătorii în Nepal, în 1993, ea a pus imediat să fie livrat la Ambasada britanică din capitala Kathmandu.

Dispozitivul a fost adus - într-o pungă sigilată - pe un platou de argint la reședința ambasadorului cu câteva momente înainte de o recepție de presă.

„Musto, un ofițer plin de sine, neștiind prea bine la ce să se aștepte, a deschis prostește pachetul și a scos obiectul incriminat în fața tuturor celor din încăpere (dar, din fericire, nu și în fața presei, care începuse să se adune afară)”, scrie Wharfe.

„A existat o pauză de uimire (și câteva priviri nedumerite din partea demnitarilor ambasadei), până când tăcerea a fost spartă de Diana, care a spus: Oh, trebuie să fie pentru mine și a început să râdă”, scrie el.

Lady Di „gusta” glumele cu tentă erotică

„Le Gadget a fost poate cea mai bună piesă de teatru pe care am avut-o și o sursă aproape constantă de râs”, spune Wharfe.

Latura obraznică a Prințesei Diana a fost evidentă și în timpul unui turneu în Pakistan, în 1991, când un membru al anturajului ei a umflat un prezervativ deasupra capului, potrivit Independent.

„Eram cu toții un pic plictisiți, atunci când un membru al personalului a decis să dezvăluie că avea un truc de petrecere prin care putea umfla un prezervativ și putea să și-l pună pe cap, complet umflat”, scrie Wharfe.

„Serios? Haide atunci, arată-mi”, a spus Diana, intrigată. „În câteva secunde, toată lumea a căzut de colo-colo în hohote de râs, în timp ce membrul personalului a realizat această performanță extraordinară în câteva secunde”, spre amuzamentul tuturor, dar mai ales spre amuzamentul prințesei Diana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
criminal freepik jpg
bacalaureat jpg
bear 1283347 1280 jpg
ventilator istock jpg
cariera elevi jpg
pompieri smurd jpg
Olt 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net