Secretul intim al Prințesei Diana. Ce jucărie sexuală avea Lady Di - nu pleca niciodată în călătorii fără ea!

#Casa Regală a Marii Britanii

Mascota norocoasă a Prințesei Diana a creat o adevărată vâlvă. În paginile biografiei sale, Ken Wharfe, ofițerul de protecție regală și totodată bodyguardul lui Lady Di dezvăluie cum Prințesa Diana a primit un vibrator pe care l-a botezat Le Gadget.

Lady Diana, nedespărțită de vibratorul său

„Micul vibrator, cumpărat în timpul vizitei oficiale a Dianei la Paris, a devenit mascota ei norocoasă”, scrie Wharfe în „Guarding Diana: Protejați-o pe prințesă în jurul lumii”, a relatat The Independent.

Diana s-a atașat atât de mult de vibratorul ei încât a insistat să îl ia cu ea în călătoriile oficiale în străinătate, scrie acesta.

Când a uitat Le Gadget în timpul unei călătorii în Nepal, în 1993, ea a pus imediat să fie livrat la Ambasada britanică din capitala Kathmandu.

Dispozitivul a fost adus - într-o pungă sigilată - pe un platou de argint la reședința ambasadorului cu câteva momente înainte de o recepție de presă.

„Musto, un ofițer plin de sine, neștiind prea bine la ce să se aștepte, a deschis prostește pachetul și a scos obiectul incriminat în fața tuturor celor din încăpere (dar, din fericire, nu și în fața presei, care începuse să se adune afară)”, scrie Wharfe.

„A existat o pauză de uimire (și câteva priviri nedumerite din partea demnitarilor ambasadei), până când tăcerea a fost spartă de Diana, care a spus: Oh, trebuie să fie pentru mine și a început să râdă”, scrie el.

Lady Di „gusta” glumele cu tentă erotică

„Le Gadget a fost poate cea mai bună piesă de teatru pe care am avut-o și o sursă aproape constantă de râs”, spune Wharfe.

Latura obraznică a Prințesei Diana a fost evidentă și în timpul unui turneu în Pakistan, în 1991, când un membru al anturajului ei a umflat un prezervativ deasupra capului, potrivit Independent.

„Eram cu toții un pic plictisiți, atunci când un membru al personalului a decis să dezvăluie că avea un truc de petrecere prin care putea umfla un prezervativ și putea să și-l pună pe cap, complet umflat”, scrie Wharfe.

„Serios? Haide atunci, arată-mi”, a spus Diana, intrigată. „În câteva secunde, toată lumea a căzut de colo-colo în hohote de râs, în timp ce membrul personalului a realizat această performanță extraordinară în câteva secunde”, spre amuzamentul tuturor, dar mai ales spre amuzamentul prințesei Diana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net