Cum arată superba geantă Dior, recreată după modelul prințesei Diana. Cât trebuie să plătești, dacă vrei s-o ai

Prințesa Diana a fost una dintre femeile care au știut să pună amprenta în modă. Mereu simplă, dar cu articole vestimentare care au făcut istorie, Lady D a constituit întotdeauna un model pentru doamnele și domnișoarele din întreaga lume. 

Prințesa Diana, cu celebra ei geantă Dior
Prințesa Diana, cu celebra ei geantă Dior

Dior le-a pregătit femeilor o mare, mare surpriză! Casa de modă a anunțat că urmează să se lanseze pe viață o geantă recreată după celebrul model al brandului pe care îl purta Diana. 

Cea mai iconică geantă a Dianei, „reînviată” de casa de modă Dior

Lansarea sezonului cinci al popularei drame Netflix The Crown a readus moda prințesei Diana în lumina reflectoarelor, cu mai multe reconstituiri ale aparițiilor sale la evenimente importante. Cu toate acestea, fanii Dianei care adoră stilul ei diferit și plin de unicitate au parte de o reală surpriză, deoarece Dior se pregătește să reediteze celebra geantă de mână a prințesei, cea care a făcut furori în mâna Dianei ori de câte ori a ales să o poarte fie la ținute all black, fie la cele colorate. Geanta Dianei a fost una dintre piesele de rezistență, motiv pentru care Dior a plănuit o relansare și o reinventare a celebrului accesoriu. 

După cum susține Dior, Diana s-a îndrăgostit de acest look atunci când prima doamnă a Franței de atunci, Madame Bernadette Chirac, i-a dăruit o geantă Dior Chouchou în 1995. Prințesa a fost un fan al modelului și l-a purtat în cadrul mai multor ocazii. Casa de modă a schimbat oficial numele genții în Lady Dior, ca un omagiu adus celei mai cunoscute admiratoare a genții, nimeni alta decât prințesa Diana. 

De asemenea, Diana a fost văzută purtând aceeași geantă Lady Dior la Met Gala din 1996. Ea a avut, la momentul respectiv, o apariție impecabilă: a ales să poarte o rochie din dantelă albastru marin și a purtat o versiune mică a genții Dior neagră, matlasată, din satin albastru. Ulterior, ea a optat chiar pentru o geantă personalizată în albastru marin pentru a se potrivi cu culoarea ochilor ei.

Citește și - Cum își aducea Lady Diana iubiții la Palatul Kensington. Folosea „calea secretă” a Prințesei Margaret

Cât costă accesoriul inspirat din geanta preferata a prințesei Diana

Această geantă clasică face parte din arhiva Dior de zeci de ani, iar casa de lux a lansat-o într-o varietate de nuanțe, materiale și dimensiuni de-a lungul timpului. Un crossbody mic, cu o curea drăguță și personalizată, costă 5.600 de dolari, poșeta medie originală a Dianei costă 6.100 de dolari, iar versiunea mini costă 5.300 de dolari.

Un număr limitat al genților clasice Lady Dior este gata să agite din nou piața. Această geantă va fi vândută în buticurile Dior din întreaga lume, asta dacă doriți să adăugați în dulapul vostru o piesă de modă aprobată de...prințesă însăși! A da, să nu uităm...Dacă vă permiteți, căci acesta este cel mai important aspect!

Poșeta, care va fi pusă în vânzare în această săptămână, costă 5.000 de dolari și a fost produsă într-un număr limitat de numai 200 de bucăți, toate cu accesorii încrustate cu cristale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net