Ce i-a spus Kate Middleton prințului Louis, pentru a-l cuminți în public. Nimeni nu și-a dat seama!

Când vine vorba despre un eveniment atât de important precum încoronarea regelui Charles, rămân mereu multe semne de întrebare despre cum este trăită o asemenea ocazie din „culise”. Cu ochii întregii planete ațintiți asupra familiei regale a Angliei, încoronarea a fost un motiv de stres, la fel de mult precum a fost unul de bucurie. Iar o expertă în cititul pe buze spune că a reușit să descifreze câteva detalii incredibile în legătură cu familia regală.

image

Sunt puține evenimente de-a lungul globului care atrag fascinația și atenția lumii la fel de mult precum o nouă încoronare în Regatul Unit. Indiferent de fusul orar, de opiniile despre monarhie, sau chiar de naționalitate, un număr uriaș de oameni a stat în fața televizorului, urmărind spectacolul din Londra. De altfel, potrivit informațiilor oficiale, în jur de 20 de milioane de oameni au urmărit acest eveniment, doar în Regatul Unit. Fiind o ocazie atât de importantă, este de înțeles că există o fascinație despre cum este trăit un asemenea moment din „culise”

Ei bine, pentru toți cei dintre noi care sunt curioși să afle mai multe despre încoronarea regelui Charles, o expertă din Statele Unite în cititul pe buze ne vine în ajutor! Pe numele ei Krystin Kalvoy, ea are un canal pe rețeaua de socializare TikTok, unde printre alte subiecte, abordează și cititul pe buze. Iar potrivit acesteia, a reușit să descifreze dialogul avut dintre Kate Middleton și prințul Louis, pe balconul de la palatul Buckingham.

Ce i-a spus Kate Middleton fiului ei

Clipul de doar 18 secunde începe, potrivit expertei, cu Prințesa de Wales întrebându-se dacă camerele de vederi erau ațintite asupra familiei regale, sau dacă urmăreau avioanele care survolau palatul. Însă, între timp, prințul Louis, deja îndrăgit de toată lumea pentru comportamentul său, era clar plictisit de ceremonie, așa că se amuza prin unele gesturi din mâini, în timp ce mulțimea aplauda.

Prințesa de Wales s-a aplecat imediat spre fiul ei, iar potrivit expertei în cititul pe buze, i-a șoptit la ureche: „Ascultă, Louis, nu mai face asemenea gesturi, te rog! Ai grijă la mâini, te rog!” Nedorind să renunțe chiar în totalitate la distracție, tânărul prinț contină să lovească marginea balconului cu palmele.

Filmulețul de pe TikTok în care experta interpretează interacțiunea dintre cei doi a strâns deja aproape jumătate de milion de like-uri, iar toată lumea remarcă cât de stresată trebuie să fi fost Kate Middleton în timpul evenimentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net