,,Moartea cu coasa" a apărut la încoronarea regelui Charles. Momentul a devenit viral: „E Meghan Markle deghizată”

Ultima actualizare:

Încoronarea Regelui Charles al III-lea a fost un eveniment urmărit la nivel planetar, iar pe rețelele de socializare s-a analizat fiecare moment al fastuoasei ceremonii. O persoană îmbrăcată în haine negre, ținând în mână un toiag, care a fost asemănat cu o coasă, a fost surprinsă traversând sâmbătă holul de intrare al catedralei. Postarea a devenit virală, iar glumele s-au ţinut lanţ. ,,Diana își ia revanșa", a comentat un internaut. 

Încoronarea Regelui Charles al III-lea a fost un eveniment istoric Foto: Profimedia
Încoronarea Regelui Charles al III-lea a fost un eveniment istoric Foto: Profimedia

Încoronarea regelui Charles nu a fost lipsită de momente bizare

Charles al III-lea a fost încoronat, sâmbătă, rege al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în cadrul ceremoniei desfăşurate în catedrala anglicană Westminster. Evenimentul plin de fast a reunit nume mari şi invitaţi de seamă, ținute care au furat toate privirile, dar nu a fost lipsit de momente bizare, scrie Observatornews.ro.

Ceremonia transmisă live a fost urmărită din toate colţurile lumii, iar internauţii nu au ezitat să atragă atenţia asupra unor scene sau detalii inedite. Un utilizator al platformei Twitter a observat, de exemplu, o siluetă întunecată pe care a asemănat-o instantaneu cu "moartea cu coasa".

,,Moartea cu coasa", chipul misterios apărut la încoronarea regelui Charles al III-lea

,,A mai observat cineva Moartea la Westminster Abbey?", a scris bărbatul pe Twitter, în dreptul secvenţei filmate în catedrală, la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Postarea a devenit virală şi a strâns, în 24 de ore, nu mai puţin de 3,6 milioane de vizualizări.

Secţiunea de comentarii a devenit un concurs de glume. Dacă unii şi-au dat cu părerea cu privire la ce ar putea reprezenta, de fapt, silueta, alţii şi-au dat frâu liber imaginaţiei şi au comentat că "moartea cu coasa" este "Meghan Markle deghizată", sau chiar prinţesa Diana, care "a venit să-şi ia revanşa".

Regele Charles al III-lea a fost încoronat

Regele Charles al III-lea (74 de ani) al Marii Britanii a fost încoronat rege, iar soția sa Camilla (75 de ani) a fost încoronată regina într-o zi plină de fast, la Londra, pe 6 mai 2023.

A plouat toată ziua, însă oamenii care au venit să asiste la evenimentul istoric nu s-au lăsat doborâți de vremea urâtă.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (17) jpg
FotoJet (14) jpg
rapa rosie  jpg
FotoJet (12) jpg
FotoJet (11) jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
field 6269947 1280 jpg
image
actualitate.net