Job-ul secret pe care l-a avut Kate Middleton, în perioada studenției. Multor femei le-ar fi rușine să recunoască asta!

Kate Middleton, care face parte din familia regală britanică de mai bine de 11 ani, se ocupă în prezent de nenumărate activități din sfera caritabilă. Dar, viitorea regină a Marii Britanii nu a fost mereu atât de „norocoasă”.

Kate a fost ospătăriță în facultate : foto / arhivă personală
Kate a fost ospătăriță în facultate : foto / arhivă personală

Înainte să devină prințesă, Kate Middleton a avut, însă, mai multe joburi comune, unele mai bine plătite, altele mai prost. Unul dintre foștii ei subalterni au dat-o de gol.

William și Kate s-au cunoscut pe vremea când amândoi frecventau universității din Scoția. Chiar dacă au mai avut mici pauze în relație, și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul, iar în anul 2011 s-au căsătorit, la 9 ani de la primul lor contact amoros.

A fost șef de punte

La fel ca mulți tineri, Kate muncit din greu în adolescență și studenție pentru a avea banii ei. Ea a fost, la un moment dat, șef de punte la complexul Ocean Village Marina din Southampton. A lucrat pe acest post timp de 4 luni, iar unul dintre foștii ei subalterni, Cal Tomlinson, a dezvăluit cum era Kate în acea perioadă.

„Era o muncă istovitoare. Kate a muncit din greu, dar era o adevărată profesionistă. S-a integrat perfect, deși ieșea în evidență pentru că era foarte frumoasă. Vorbea bine, era foarte atrăgătoare și avea un aer aparte.

Era competentă și încrezătoare, dar foarte modestă. Era politicoasă și respectuoasă cu oricine interacționa cu ea. Și nu purta niciodată machiaj, era frumoasă naturală”, i-a povestit el scriitoarei Katie Nicholl, autoarea cărții „Kate: The Future Queen”.

A servit oamenii la mese

În studenție Kate a fost ospătăriță. Prințesa a dezvăluit, într-o emisiune din 2019, că în perioada facultății a avut acest job, dar că nu s-a descurcat prea bine. Gazda emisiunii, Mary Berry, a făcut un cocktail pe care Kate a trebuit să îl ofere oaspeților.

Ea a și glumit pe tema aceasta și a spus: „Asta îmi amintește de zilele mele de la universitate, când am făcut pe chelnerița.” Întrebată de gazda emisiunii dacă era pricepută, Kate a recunoscut că nu prea s-a descurcat în această postură.

După facultate, Kate Middleton s-a angajat la un mare lanț de magazine de modă: Jigsaw. Actuala prințesă avea 24 de ani atunci și era deja implicată în relația cu prințul William.

După ce și-a dat demisia de la Jigsaw, Kate Middleton a început să lucreze cu familia ei, la afacerea cu decorațiuni pentru petreceri, înființată de mama sa.

Dar, ciclul joburilor banale s-a sfărșit în 2011, atunci când Kate s-a căsătorit și a început activitatea caritabilă care a atras în timp mai multe critice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net