Vrei să arăți precum Kate Middleton? 5 variante ieftine de tiare similare celei pe care a purtat-o la încoronarea regelui Charles

Kate Middleton excelează pe zi ce trece și cu fiecare apariția la capitolul eleganță. Cu ocazia încoronării Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, aceasta a ieșit în evidență grație diademei argintie marca Jess Collett x Alexander McQueen, una dintre mărcile sale preferate. Multe femei nu au putut să nu remarce frumusețea bijuteriei, mai ales că pentru viitoarele mirese reprezintă o opțiune.

Dacă te pregătești de nuntă și vrei să conturezi o imagine elegantă și plină de bun gust, poți opta pentru cinci opțiuni de diademe asemănătoare celei purtate de Kate Middleton la încoronare, însă la prețuri extrem de mici, aflate la doar un Click! distanță. Îți prezentăm mai jos câteva alternative de tiare pe care le-ai putea purta în cel mai important moment al vieții tale.

Cum să fii o mireasă elegantă, cu bani puțini

Momentul căsătoriei este plin de însemnătate și de frumusețe pentru femeia care se pregătește să-și unească destinul alături de marea sa iubire, iar tiara potrivită rochiei de mireasă poate reprezenta, de cele mai multe ori, o adevărată provocare. 

Din fericire, odată cu ceremonia de încoronare a Regelui Charles, diadema purtată de Kate Middleton a devenit sursă de inspirație pentru viitoarele mirese care vor să contureze un aspect feeric. 

Stilul natural, dar în același timp elegant și plin de mister al Prințesei de Wales inspiră multe reprezentante ale sexului frumos. Căsătoria și momentul în care o femeie îmbracă rochia de mireasă și pășește pe drumul vieții alături de bărbatul iubit este unul prețios, de neuitat.

Rochia de mireasă pe care o îmbraci în ziua nunții tale poate fi ușor accesorizată,  frumusețea și eleganța fiindu-ți evidențiate de bijuteriile potrivite potrivite pentru care nu trebuie să scoți din buzunar o avere.

Cumpărăturile online sunt salvarea multor doamne și domnișoare atunci când timpul nu le permite plimbări lungi și îndelungate.

Pe AliExpress poți găsi cu ușurință și la prețuri mici câteva variante de diademe care te pot face să arăți ca o prințesă. Cu mai puțin de 300 de lei îți poți achiziționa diadema potrivită rochiei tale de mireasă, care te ajută să-ți evidențiezi trăsăturile feței.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net