FOTO Kate Middleton, apariție de senzație! I-a adus un tribut Prințesei Diana și a atras toate privirile la Trooping the Colour

#Casa Regală a Marii Britanii

Sâmbătă, Kate Middleton a participat la parada de ziua regelui, Trooping the Colour, unde, așa cum se aștepta toată lumea, a atras atenția cu ținuta ei impecabilă și în același timp spectaculoasă.

Kate a făcut din nou senzație cu ținuta ei / foto: arhivă
Kate a făcut din nou senzație cu ținuta ei / foto: arhivă

Kate a ales să poarte o rochie, superbă, dar și un accesoriu care a amintit de soacra pe care nu a cunoscut-o niciodată, regretata Prințesă Diana. Rochia din satin, la care a asortat o pălărie în aceeași nuanță. Prințul William a participat la paradă călare, împreună cu tatăl lui, Regele Charles.

Prima paradă a lui Charles, în calitate de rege

Acesta a fost prima paradă a lui Charles care a adunat mai mulți membri ai Familiei Regale britanice. Kate Middleton a arătat uluitor în rochia marca Andrew Gn, un designer din Singapore, și cu pălăria creată de Philip Treacy.

Alegerea vestimentară a avut clar legătură cu premiile Earthshot care anul acesta se vor desfășura în Singapore, în luna noiembrie.

Ținuta lui Kate este aceeași ca cea prezentă pe steagul Țării Galilor (Wales). Ea i-a adus un tribut și Prințesei Diana.

Vestimentația aleasă are legătură și cu rolul ei de colonel al Gărzilor Irlandeze , rol pe care l-a preluat de la soțul ei la sfârșitul anului trecut.

Prințul Louis a fost iar în formă

Mai târziu, fanii au putut să o admire pe Prințesa de Wales la balconul Palatului Buckingham, alături de Prințul WIlliam și cei trei copii ai lor. Deloc surprinzător prințul Louis, atracția principală de la balconul Palatului Buckingham.

La fel ca anul trecut, Prințul Louis (5 ani), a atras toate privirile oamenilor care au participat la spectacolul aviatic. În timp ce urmărea avioanele, mezinul Prințului William și al lui Kate Middleton părea că merge pe o motocicletă și saluta aeronavele care zburau pe deasupra lui.

Înainte de parada aviatică, în timp ce se afla în trăsură, prințul s-a ținut de nas și chiar a arătat spre cer.

Pe de altă parte, frații lui mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, au avut o postură mai serioasă, cu toate că, la un moment dat, George s-a strâmbat și el la mulțime, uitând de protocolul regal, scrie presa britanică, citată de unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net