Cum se „deghizează” Kate Middleton atunci când își lasă copiii la școală, pentru a nu fi recunoscută

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințesa de Wales, cu siguranță, atrage toate privirile oriunde își face apariția. Cucerind publicul cu carisma și eleganța pe care o emană, Kate Middleton (41 de ani) trece cu greu neobservată. Însă, are un mic secret. Se pare că soția Prințului William (40 de ani) se „deghizează” atunci când îi lasă pe micuții ei, Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani), la școală. 

Cum se deghizează Kate Middleton atunci când își lasă copiii la școală / Foto: Shutterstock
Cum se deghizează Kate Middleton atunci când își lasă copiii la școală / Foto: Shutterstock

Kate Middleton (41 de ani) se pare că reușește să treacă neobservată atunci când îi lasă la școală pe Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani), iar o sursă apropiată Prințesei de Wales a dezvăluit cum reușește să facă acest lucru. Se pare că nu apelează la stiliști, și nici nu poartă peruci sau își schimă înfățișarea, ci, Kate îmbracă doar haine sport sau lejere, își prinde părul și poartă ochelari de soare. Astea sunt simplele trucuri care o ajută să meargă la școală și să se plimbe cu copiii ei prin instituție fără prea multă agitație.

Își prinde întotdeauna părul într-o coadă. E fie în hainele ei sport de sală, fie într-o rochie și adidași, foarte puțin machiaj, cerându-și scuze pentru că a întârziat cu copiii la școală înainte de a pleca la drum. Este viața unei mame care lucrează cu trei copii mici, doar că munca ei de zi cu zi este puțin diferită”, a dezvăluit o sursă apropiată Prințesei de Wales tabloidului britanic DailyStar.

Părinții nu își dau seama că stau lângă un membru al Familiei Regale

Kate Middleton ăși lasă copii în haine sport și părul prins / Foto: Profimedia
Kate Middleton ăși lasă copii în haine sport și părul prins / Foto: Profimedia

Conform sursei, cu ajutorul „deghizării”, de cele mai multe ori Kate Middleton trece în goană, dimineață și seara, neobservată, nimeni nu își dă seama că stau în așteptarea celor dragi alături de un membru al Familiei Regale. De fapt, singurii părinții care, rareori, o observau pe Prințesa de Wales, în timpul în care își lăsau copiii la școală sau când îi așteptau să termine cursurile, era când George și Charlotte erau elevi la St Thomas's School din Londra. Mai mult decât atât, se pare că și atunci când este observată, părinții nu se uită la ea și pentru a doua oară.

„Nimeni nu se uită la Kate pentru a doua oară atunci când își lasă copii la școală. Avem și un model Victoria's Secret care ajunge pe la instituție, iar tații sunt mult mai interesați de ea”, a declarat un părinte pentru sursa citată.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net