De ce boală ar suferi Prințul William, moștenitorul tronului britanic. Familia regală este îngrijorată

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Din nefericire, problemele de sănătate nu sunt deloc ceva nou pentru casa regală a Marii Britanii. De la diferite boli, la probleme de inimă, cât și bine-cunoscutele tulburări de alimentație ale prințesei Diana, nici prințul William nu a fost scutit de necazuri. Iar familia regală este îngrijorată de starea acestuia.  

William se confruntă cu probleme cauzate de anxietate
William se confruntă cu probleme cauzate de anxietate

În ciuda popularității de care se bucură pe plan mondial, casa regală a Marri Britanii nu este deloc scutită de controverse. Iar printre acestea se numără și diversele probleme de sănătate de care au suferit (și suferă în continuare) diverși membrii ai familiei. Potrivit informațiilor oferite de către terra.com.mx, cel mai bine cunoscut exemplu când vine vorba despre sănătatea precară a familiei regale este chiar regretata prințesă Diana!

Poate că nu mulți dintre noi știau asta, însă în Regatul Unit nu mai este un secret pentru nimeni că mama prințului William suferea de bulimie. Dacă nu sunteți siguri cum se manifestă această boală, ei bine, aflați că ea nu este deloc una plăcută! Mai precis, este o tulburare a alimentației, iar cei care suferă de ea simt de un sentiment puternic de vină după ce mănâncă, recurgând la diferite metode (cum ar fi provocarea vărsăturilor) pentru a elimina hrana din organism și a nu crește în greutate.  

Iar, din păcate, nici fiul prințesei Diana nu a scăpat de problemele de sănătate asociate familiei regale.

Prințul William suferă de anxietate

Din nefericire, prințul William, moștenitorul tronului britanic, nu este deloc străin de atacurile de panică. El suferă de anxietate, chiar recunoscând public că această boală îl afectează destul de mult. Desigur, el primește sprijinul întregii sale familii, însă anxietatea nu este o afecțiunea tocmai ușor de tratat.

Potrivit prințului William, momentul care a declanșat această afecțiune a fost imposibilitatea sa de a distinge fețele din mulțime, datorită deteriorării vederii sale, împreună cu refuzul acestuia de a purta lentile de contact. Potrivit acestuia, el nu putea recunoaște pe nimeni în timpul discursului, iar sentimentele de discomfort din aceste momente au dus, în timp, la instalarea anxietății.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net