Prințul Harry, dezvăluiri-bombă! A crezut că Charles nu este tatăl lui biologic

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul Harry (38 de ani) s-a prezentat la Înalta Curte din Londra, marți, în procesul intentat împotriva editurii Mirror Group Newspapers. Acolo, ducele de Sussex a făcut mărturisiri fără precedent și a vorbit inclusiv despre zvonul că Regele Charles al III-lea (74 de ani) nu ar fi, de fapt, tatăl său biologic.

Printul Harry, la Înalta Curte din Londra, iunie 2023
Prințul Harry s-a prezentat marți la tribunal (Foto: Profimedia)

Este pentru prima oară când un membru de rang înalt al familiei regale britanice ajunge la tribunal, în ultimii 130 de ani. Prințul Harry l-a dat în judecată pe editorul tabloidului britanic Daily Mirror, pe care l-a acuzat de piraterie telefonică și de alte activități ilegale comise între 1991 și 2011. El se numără printre cele peste 100 de personalități publice și celebrități care au intentat procese împotriva Mirror Group Newspapers.

În depoziția sa, prințul Harry a spus că zvonurile conform cărora tatăl său biologic ar fi ofițerul James Hewitt, cel cu care Prințesa Diana a avut o aventură, i-ar fi putut distruge viața. El a acuzat tabloidul că prin aceste bârfe a încercat să îl îndepărteze definitiv de familia regală britanică, conform Daily Mail.

Colaj cu James Hewitt și prințesa Diana
James Hewitt și prințesa Diana au avut o relație în perioada 1986-1991 (Foto: GettyImages)

Prințul Harry: „Au fost răi și cruzi cu mine”

Harry, care e al cincilea în ordinea de succesiune la tron, s-a referit la un articol din publicația The People, din 2002, cu titlul „Complot pentru a jefui ADN-ul lui Harry”, care a raportat o încercare de a fura o mostră din ADN-ul ducelui pentru a verifica dacă este într-adevăr fiul lui Charles. Harry a descris zvonurile drept „foarte crude”, spunând că el avea doar 18 ani la momentul apariție articolului și își pierduse mama cu doar câțiva ani mai devreme. „Au fost răi și cruzi. Am încercat mereu să aflu motivele din spatele acestor articole. A vrut presa, oare, să semene îndoieli în mintea publicului, astfel încât eu să fiu înlăturat din familia regală? Numeroase ziare au scris despre zvonul că tatăl meu biologic era James Hewitt, un bărbat cu care mama mea a avut o relație după ce m-am născut.

Numai că, la momentul apariției acelor articole, eu nu știam că mama mea nu l-a întâlnit pe maiorul Hewitt decât după ce m-am născut eu. Pe atunci, când aveam 18 ani și îmi pierdusem mama cu doar șase ani mai devreme, povești ca aceasta mi se păreau foarte reale”, a declarat Harry.

Ducele a crezut pentru o vreme în aceste zvonuri, detaliu care nu era știut până acum. Abia în 2014 a aflat cu certitudine că Lady Di l-a cunoscut pe James Hewitt după ce s-a născut el. Harry a declarat că aproximativ 140 de articole publicate de Mirror Group între 1996 și 2010 conțineau informații adunate prin metode ilegale, iar 33 dintre acestea au fost selectate pentru a fi luate în considerare la proces.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net