Harry și Meghan dau din casă. Ce cadou impresionant a primit prințul Archie când a împlinit 4 ani

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințul Archie, primul născut al Ducilor de Sussex, Harry și Meghan, a împlinit 4 ani, chiar în ziua în care bunicul lui, Charles a III-lea, devenea rege al Marii Britanii. Băiatul a primit, cu ocazia acestei aniversări, un cadou deosebit.

Harry și Meghan și-au sărbătorit fiul / foto: arhivăâ
Harry și Meghan și-au sărbătorit fiul / foto: arhivăâ

Archie Harrison Mountbatten-Windsor și-a luat titlul regal anul acesta, la vârstă de doar 4 ani. Mai mult decât atât, fiul celebrului cuplu a primit în dar și o bicicletă nou-nouță.

Cine i-a trimis bicicleta lui Archie

Interesant este că minunatul cadou primit de micul prinț Archie a fost adus la ușa Ducilor de Sussex chiar de un proprietar al magazinului care comercializează biciclete. Proprietarii Mad Dogs & Englishmen Bike Shop din Montecito, California nu l-au uitat, deși fix în ziua aia, pe 6 mai, bunicul lui era încoronat.

Atunci când Archie a primit bicicleta, Harry era plecat în Marea Britanie cu această ocazie și a ajuns la fiul său abia spre seară, după un efort uriaș, un drum obositor dus - întors Los Angeles - Londra. La încoronare, soția lui, Meghan, nu a participat.

Părinții lui Archie au fost impresionați de gest, așa că nu au rămas datori, ci le-au trimis proprietarilor amabili o scrisoare de mulțumire, prin intermediul agentului lor de presă, Harrison Colcord.

Responsabilii magazinului Mad Dogs & Englishmen Bike Shop din Montecito, California au publicat scrisoarea de mulțumire pe contul lor de Instagram.

Ce mesaj le-au trimis Meghan și Harry proprietarilor magazinului de biciclete

Iată ce mesaj le-au transmis Ducii de Sussex: „De la biroul de presă al Ducilor de Sussex: În numele Prințului Harry și al Ducesei Meghan Markle, vă rog să acceptați mulțumirile lor pentru darul pe care l-ați trimis de ziua lui, pe 6 mai. Bicicleta a adus multă bucurie la noi în casă și este apreciată de toată familia. De aceea, voiau să vă transmit recunoștința lor.”

Micul Archie a fost sărbătorit la casa familiei din Montecito. De ziua lui a fost alături de mamam sa, Meghan Markle, sora mai mică, Lilibet Diana și bunica Doria Ragland. Tatăl Harry a făcut un efort supraomenesc pentru a ajunge în timp util mai pe seară, la ziua lui.

Din acest motiv, a ales să stea foarte puțin la încoronarea tatălui său. Practic, a fost prezent doar la ceremonia de la Catedrala Westminster. Archie Harrison Mountbatten-Windsor este al șaselea în linia succesiunii la Tronul britanic. Înaintea lui se află Prințul William, copiii acestuia, George, Charlotte și Louis și tatăl său, Prințul Harry.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net