Harry și Meghan vor lansa un nou documentar. Noi detalii șocante ies la iveală!

Prințul Harry și soția sa, Meghan se pregătesc pentru filmarea unui nou documentar. În urma succesului pe care l-a avut „Harry și Meghan”, cei doi au decis ca următorul lor proiect să fie în Africa.

Harry și Meghan se pregătesc pentru noul documentar / foto: Netflix
Harry și Meghan se pregătesc pentru noul documentar / foto: Netflix

În anul 2020, Harry și Meghan au semnat un contract cu platforma de streaming Netflix, în valoare de 100 de milioane de dolari. Click! îți prezintă noi detaliile cu privire la noul documentar pe care cei doi îl vor realiza în Africa.

Despre ce e vorba în al doilea documentar pe care îl vor lansa Harry și Meghan

În următorul lor documentar, cei de acasă vor putea urmări celebrul cuplu în timp ce vizitează și ajută comunitățile din Africa. Prințul Harry a vizitat de nenumărate ori Africa și chiar a pus bazele unei organizații caritabile pentru copii – Sentiable, în Lesotho, iar camerele de filmat îi vor urmări pe cei doi în timp ce lucrează la anumite cauze umanitare.

Harry și Meghan vor ajuta inclusiv la construirea caselor în satele africane pe care le vizitează. Mai mult decât atât, fosta actriță din serialul Suits dorește să informeze femeile cu privire la practicile de naștere în siguranță.

O sursă a oferit informații pentru Sunday Mirror, potrivit cărora documentarul va fi un proiect comun între platforma de streaming Netflix și Archewell Productions (compania cuplului Harry și Meghan), în timp ce aceștia „se vor întoarce în Africa de Sud".

Sursa respectivă a mai punctat faptul că accentul va fi pus pe partea umanitară: „Accentul va fi pus foarte mult pe partea umanitară.”

„Camerele de filmat îi vor urmări în timp ce vizitează complexe și împărtășesc educație medicală.”

„Meghan este deosebit de dornică să împărtășească informații despre cum să nască în siguranță cu femeile pe care le întâlnește. Iar planul este că vor ajuta și la construirea de case și resurse.", informează sursa de mai sus. 

Prințul William va apărea în propriul serial-documentar

William și Kate au fost la inaugurarea unui spital din Liverpool / foto: Profimedia
William și Kate au fost la inaugurarea unui spital din Liverpool / foto: Profimedia

Informațiile despre noul serial al cuplului Harry și Meghan au apărut la doar o zi distanță după ce s-a aflat că Prințul William va apărea în propriul serial-documentar, care va ilustra desfășurarea activităților umanitare, cu scopul de a ajuta persoanele fără adăpost.

O sursă TV a oferit informații pentru The Sun, făcând noi dezvăluiri despre planurile Prințului Harry.

„Acest lucru este destul de extraordinar - nu a mai fost făcut niciodată. În general, accesul la familia regală de rang înalt este foarte limitat și total controlat, dar William vrea în mod clar să schimbe acest lucru.

El dorește să-și evidențieze munca, în special în cadrul unui proiect pentru persoanele fără adăpost, care a fost un subiect foarte apropiat de inima mamei sale, și să se conecteze cu publicul la un nou nivel.

El știe prea bine cât de important este ca monarhia să dezvolte o relație mai modernă cu poporul britanic.

Televiziunea este o modalitate excelentă de a face acest lucru", informează sursa amintită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net