Secretul lui Meghan Markle. Cum arată meniul de mic dejun, prânz și cină al soției Prințului Harry - alimentul pe care îl consumă zi de zi, fără excepții

Ultima actualizare:

Meghan Markle, fosta actriță din serialul „Suits”, nu și-a ținut niciodată ascunsă pasiunea pentru mâncare, gătit și wellness. Ba mai mult, între 2014 și 2017, ea avea un blog numit „The Tig”, titlu inspirat de denumirea vinului ei preferat, Tignanello. Pe blog, ea publica postări despre rețetele ei preferate și interviuri cu bucătari sau articole despre meditație.

Meghan Markle este adepta unei diete sănătoase, dar nu renunță în nicio zi la desert
Meghan Markle este adepta unei diete sănătoase, dar nu renunță în nicio zi la desert

Un lucru este cert, alimentația sănătoasă a rămas o preocupare importantă pentru Meghan. De altfel, dieta sa rămâne cea mai căutată pe Google dintre toate cele ale membrilor familiei regale. Eat This ne spune ce mănâncă Meghan Markle de-a lungul unei zile. Se pare că frumoasa actriță alege un mic dejun plin de vitamine, prânzurile sunt vegetariene, dar pentru cină, alegerile acesteia sunt surprinzătoare. Gustările îi dau energie și nu renunță în nicio zi la ceva dulce, dar nici la avocado, pe care îl consumă fără excepții.

Micul dejun sănătos

Lui Meghan îi place să își înceapă ziua cu un pahar cu apă călduță și lămâie. Acesta păstrează pielea frumoasă datorită vitaminei C din lămâi. În plus, ajută digestia, dar contribuie și la pierderea kg în plus.

Apoi, Meghan Markle optează pentru cereale, o preferință comună cu cea a cumnatei sale, Kate Middleton. Aceasta amestecă într-un bol mixul de cereale cu ulei de soia, banane și sirop de agave. Din când în când, optează pentru fructele de acai.

Prânz vegetarian

Când vine vorba de prânz, Meghan alege unul vegetarian în timpul săptămânii. În weekend, își permite să-și facă de cap, alegând unele preparate care să conțină și ceva pește. Însă, meniurile pentru prânz ale fostei actrițe din Suits sunt bogate în grăsimi, vitamine și fibre. De asemenea, avocado e nelipsit.

Există și situații în care optează pentru alte variante. De exemplu, când stă la hotel, aceasta preferă să aleagă pentru prânz un ou poșat sau quinoa, alături de o salată.

În weekenduri, atunci când nu este atât de strictă și nu alege un meniu vegetarian, optează pentru tacos cu pesto, pește alb la grătar, ardei și ceapă.

Gustări pline de energie

Având și doi copii mici, Meghan alege să ia gustări care să îi furnizeze energie. Morcovii și humusul, merele cu unt, arahide, chipsurile din kale și budinca cu semințe de chia, sunt opțiunile ei preferate în materie de gustări.

În plus, ea a declarat acum cinci ani pentru Delish că își face un suc verde din kale, spanac, mere, lămâi și ghimbir, licoare care o activează.

Alegeri surprinzătoare la cină

Cu toate că Meghan are o alimentație bazată pe legume și verdețuri, ea se pare că preferă pentru cină puiul prăjit.

„Nu există nimic la fel de delicios ca o rețetă cu pui perfect prăjit”, a declarat pentru revista Good Housekeeping.

Pentru masa de seară, ea mai optează pentru miel și pui înnăbușit.

Nicio zi fără desert

Fosta actriță din Suits nu renunță în nicio zi la ceva dulce. „Fiindcă fac mișcare în felul în care fac eu, nu vreau să mă simt lipsită de ceva. Cred că din clipa în care faci asta, începi să te îmbuibi cu tot felul de lucruri. Nu este o dietă, e un mod de a mânca”, a spus ea pentru Best Health.

Așadar, Meghan nu spune nu unui chec de banane, pe care se pare că îi place să-l gătească chiar ea. Iar ingredientele ei secrete sunt ghimbirul și ciocolata.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net