Adevărul din spatele zvonurilor despărțirii dintre Harry și Meghan Markle. Își spun sau nu „adio”

Ultima actualizare:

Speculațiile sunt obișnuite în zilele noastre. Există multe versiuni despre prezentul și viitorul relației dintre Prințul Harry și Meghan Markle.

Apropiații susțin că Harry și Meghan sunt în pragul divorțului. Foto: Click.
Apropiații susțin că Harry și Meghan sunt în pragul divorțului. Foto: Click.

Au trecut aproape trei ani de când Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Regatul Unit, în căutarea unei vieți private departe de familia regală britanică. Cu toate acestea, în ciuda imaginii lor publice despre o căsnicie fericită și pașnică, surse apropiate cuplului dezvăluie că trec printr-o criză. Ei susțin chiar că sunt în pragul divorțului, asta după cinci ani de căsnicie.

Ce a alimentat zvonurile de separare

Recent, a apărut un zvon că Prințul Harry nu doarme lângă Meghan Markle în fiecare noapte. Acesta este ceea ce a alimentat și mai mult zvonurile de separare. Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, a comentat că Harry și-a dat seama în sfârșit de adevăr și a dat de înțeles că Meghan l-a „vrăjit” cu frumusețea ei.

Burrell a mai menționat că Prințul Harry și-a dorit întotdeauna să fie tată, ceea ce ar putea fi un motiv pentru a evita divorțul. Pentru el, despărțirea de copiii săi Archie și Lilibet, ar fi prematură. În plus, ar putea pierde ocazia de a-i vedea crescând dacă relația s-ar fi încheiat și Meghan ar decide să țină copiii în Statele Unite.

După cinci ani de căsnicie se destramă cuplul?!

Aceste declarații vin imediat după ce Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit cinci ani de căsătorie. Primele semne de înstrăinare dintre cei doi s-au manifestat în timpul promovării a lui Harry pentru cartea sa „Spare”. A fost evident și în călătoria pe care prințul a făcut-o în Regatul Unit, fără Meghan, pentru a participa la încoronarea tatălui său.

Timpul trece și versiunile nu încetează să apară și să circule peste tot. Astfel, pe măsură ce zvonurile continuă să circule, surse apropiate cuplului își dau cu părerea. Adevărul este că motivul din spatele posibilei despărțiri a Prințului Harry și Meghan Markle continuă să fie subiect de speculații și dezbateri în mass-media.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net