Ireal! Obiceiul bizar pe care îl are Kate Middleton la nunți. Miresele rămân șocate când văd asta

#Casa Regală a Marii Britanii

Interesul publicului pentru familia regală a Marii Britanii este la fel de intens ca întotdeauna, iar odată cu dispariția Reginei Elisabeta a II-a, lumina reflectoarelor se ațintește tot mai intens asupra noii „vedete” a acestei familii, Kate Middleton. Ei bine, pentru a trece neobservată în public, Prințesa de Wales are un obicei bizar!

Kate Middleton recurge la o metodă bizară pentru a evita paparazzi
Kate Middleton recurge la o metodă bizară pentru a evita paparazzi

De zeci de ani, o familie anume a reușit să stârnească curiozitatea și interesul oamenilor de-a lungul globului, indiferent de origine, ori de opiniile politice. Este vorba, desigur, despre familia regală a Marii Britanii, iar în ciuda disparției unei personalități atât de importante și populare precum Regina Elisabeta a II-a, interesul publicului pentru această familie este la fel de intens ca întotdeauna! Iar în zilele noastre, luminile reflectoarelor sunt ațintite tot mai mult asupra noii „vedete” a acestei familii: Prințesa de Wales, Kate Middleton.

Ei bine, aceasta nu dorește să se lase înfrântă de paparazzi, Prințesa de Wales fiind destul de activă în spațiul public. Ea este adesea invitată la diferite evenimente mondene, cum ar fi nunțile.

Iar pentru a reuși să treacă neobservată și să nu „fure” atenția care ar trebui ațintită asupra miresei, Kate Middleton apelează la o tactică bizară: poartă ținute pe care le-a mai avut și în trecut! Iar cum unul dintre motivele principale pentru care paparazzi sunt pe urmele Prințesei sunt ținutele ei elegante și originale, atunci când văd că „reciclează” o ținută, interesul acestora scade considerabil.

Trucul bizar la care apelează Kate Middleton la nunți

Kate a ignorat această „regulă” la nunta surorii ei mai mici
Kate a ignorat această „regulă” la nunta surorii ei mai mici

Poate că cel mai faimos moment în care Kate a apelat la această tactică ingenioasă a fost la nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, în anul 2018. Dorind să nu „fure” momentul miresei, Kate Middleton a ales să poarte exact aceeași ținută pe care a avut-o și la botezul fiicei sale, Charlotte, în anul 2015.

Desigur, există și momente în care Kate Middleton nu aderă la această „regulă” personală. De exemplu, la nunta surorii sale, Pippa Middleton, Prințesa de Wales a purtat o rochie roz pal complet originală, alături de o pălărie elegantă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net