„Ești o balenă eșuată”. Gabriela Cristea, replică dură după ce a fost criticată că mănâncă în exces: „Balotez pe banii mei”

Gabriela Cristea a dat o replică de senzație către toți cei care își petrec timpul liber lăsându-i comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare! Într-o postare pe contul ei de TikTok, prezentatoarea de la Antena Stars și-a făcut cunoscută opinia despre astfel de persoane! Iar declarațiile ei au făcut senzație în rândul fanilor din mediul online.

Gabriela Cristea a ieșit la atac împotriva celor mesajelor răutăcioase pe care le primește pe social media. Într-o postare de pe TikTok, îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars nu se dă în lături de la a-și face cunoscute adevăratele gânduri despre astfel de persoane!

„Mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. Păi da, dar balotez pe banii mei și, duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că am o singură masă la care trișez. Și atunci înregistrez și postez în social media. Și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”, spune Gabriela Cristea în postarea de pe TikTok.

Gabriela Cristea iese la atac împotriva „haterilor” din mediul online

Spre deliciul fanilor ei din mediul online, prezentatoarea de la Antena Stars nu s-a oprit aici! Postarea Gabrielei Cristea continuă, vedeta dorind să sugereze celor care sunt atât de dornici să îi judece pe alții să se uite, mai întâi, în propria ogradă. Desigur, prezentatoarea de televiziune face această sugestie într-un mod mult mai hilar și direct!

„Iar tu ai poze cu icoane, deci e clar că ești o balenă eșuată dacă ți-e atât de rușine, încât nici măcar o poză cu tine, personal, n-ai avut curajul să-ți pui în social media. Voi astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și ne comentați pe noi, ia uitați-vă la voi, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate. Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău”, a încheiat Gabriela Cristea, gustând dintr-o felie delicioasă de tort.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net