Gabriela Cristea și Tavi Clonda aniversează 4 ani de la nuntă. Cum s-au cinstit în aeroport

În urmă cu patru ani de zile, Gabriela Cristea și Tavi Clonda spuneau marele „DA!”, atât în fața preotului, cât și a persoanelor apropiate și dragi sufletului lor. Astăzi, cei doi se pregăteau să revină în România, după ce s-au relaxat câteva zile în Franța, la Cannes. 

Gabriela și Tavi sărbătoresc patru ani de la nuntă / foto: Social media
Gabriela și Tavi sărbătoresc patru ani de la nuntă / foto: Social media

În timp ce se aflau în aeroport, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mai filmat un videoclip pe care l-au postat pe Facebook, pentru a împărtăși bucuria împlinirii a patru ani de la căsătoria religioasă. Înainte de a pleca, cei doi au avut grijă să-și cumpere o sticlă de șampanie pentru a celebra acest moment unic, dar nu au uitat de dulciurile pentru fetițele lor. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda împlinesc patru ani de la cununia religioasă 

Și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu acum patru ani, într-un cadru restrâns, alături de cele mai importante persoane din viața lor. Iubirea stăruiește și acum în inimile lor cu aceeași intensitate ca atunci când au decis să meargă mână-n mână în această viață. 

„Am avut o zi senzațională! Acum patru ani ne cununam religios și doar o mână de prieteni și nașii ne-au fost alături. A fost una dintre cele mai reușite petreceri la care am participat. Fără fițe și fără etichetă. Doar noi, așa cum suntem. La mulți ani, iubirea mea!”, a fost mesajul transmis de Gabriela Cristea, prin intermediul unui clip video postat pe Facebook. 

Cei patru ani de căsătorie i-au prins în aeroport

În urmă cu câteva zile, cei doi îndrăgostiți plecau în vacanța mult-așteptată, la Cannes, doar ei, fără copii. Astăzi, în ziua aniversării cununiei religioase, Gabriela Cristea și Tavi Clonda se aflau pe picior de plecare, în aeroport, nu înainte însă de a cumpăra mici atenții atât pentru ei, cât și pentru cele două fetițe care îi așteaptă, nerăbdătoare, acasă. 

Într-un alt clip video postat de vedeta de televiziune pe Facebook, cei doi fac ultimele cumpărături înainte de a se îmbarca în avion: o sticlă de șampanie pentru a celebra acest moment special, dar și dulciuri pentru copilele lor. 

„Și dacă tot este ziua noastră astăzi, patru ani de la cununia religioasă, luăm și noi un Imperial Rose, șampanie, nu Prosecco, și oricum o beau numai eu.”, a spus Tavi Clonda. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net