Gabriela Cristea și Tavi Clonda, loviți iar de ghinion în vacanță! Au fost nevoiți să părăsească apartamentul închiriat, în miezul nopții: „Vrem să ne luăm banii înapoi”

Pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanța de la Cannes pare să fie una plină de peripeții. În prima zi, când nici nu bine ajunseseră la cazare, un apartament închiriat prin Airbnb, cei doi îndrăgostiți au constatat cu stupoare lipsa aerului condiționat. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea
Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Căldura teribilă din locuința închiriată de Tavi Clonda și Gabriela Cristea, dar și lipsa unui aer condiționat i-a determinat să să-și caute cazare în miez de noapte la un hotel din centru și să plece fără a mai sta pe gânduri. 

Tavi Clonda: „Cum mă să nu fie aer în 2023?”

Prin intermediul unui videoclip postat pe Facebook, soțul Gabrielei Cristea și-a expus nemulțumirea vizavi de faptul că în anul 2023 au fost nevoiți să se confrunte cu lipsa aerului condiționat. 

Văzând aceste circumstanțe, cei doi au considerat că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să se mute la un hotel, unde le era asigurat confortul de care aveau nevoie.

„Da, dragilor, a trebuit să ne mutăm în prima zi. Soția nu se simțea bine, nici eu, n-am mai stat pe gânduri și ne mutăm. E ora 00:00, am găsit o cazare în centru, la Cannes, cu aer condiționat. Ăștia n-aveau aer condiționat. N-am bifat atunci să cumpărăm cu aer condiționat, și n-aveau.

Noi nici nu ne-am pus problema, ați văzut că am postat cât de frumos arată priveliștea, și când să dăm și noi drumul la aer, nu era aer, frate. Cum mă să nu fie aer în 2023? Că îl folosești, că nu, aia e. Dar aer condiționat la 38 de grade.

Da, e vina nu știu a cui, dar noi vrem să ne luăm banii înapoi de la Airbnb, că așa mi se pare normal. Și-un tricou dacă-l cumperi în 30 de zile, poți să-l returnezi. Fără niciun motiv, doar că nu-ți mai place. Dacă nu știați, așa este regula.

Mă rog, vom vedea ce vom face, important este că în seara asta o să dormim și noi liniștiți. Nu să dăm pe 17 grade, dar măcar cât de cât.”, a povestit Tavi Clonda, printr-o postare pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
banner ilie nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net