Probleme mari pentru fiicele Gabrielei Cristea: „Am încercat să gestionăm situația așa cum am știut noi mai bine”

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai moderne cupluri din showbiz-ul românesc și sunt mândri părinți a două fetițe superbe, Iris și Victoria, pe care le răsfață indiferent de cost. Datorită faptului că cei doi sunt persoane cunoscute în întreaga țară, și fetițele lor sunt două mici vedete în mediul online. Dar „celebritatea” vine cu un preț, iar fiicele Gabrielei Cristea se pare că au fost victimele bullying-ului.

Fiicele Gabrielei Cristea au fost victimele bullying-ului
Fiicele Gabrielei Cristea au fost victimele bullying-ului

Ca și alte vedete din România, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu se sfiesc să publice imagini cu cele două fiice, Iris și Victoria, pe rețelele de socializare. Din păcate, cele două fetițe au fost victimele bullying-ului, la grădiniță. Prezentatoarea TV a dat detalii despre această situație, dar a dezvăluit și cum le-a ajutat să treacă peste acest episod.

Gabriela Cristea: „Nu trebuie să se simtă ca niște vedete”

„Ele sunt expuse, oamenii le cunosc, avem și reality show-ul «Mămici de pitici, cu lipici», unde sunt prezente și ele, și par să aibă foarte mare succes, pentru că, în vara lui 2022, am fost la mare și, efectiv, au făcut baie de mulțime atunci când a venit vorba despre copii. Am ieșit pe faleză și nu mai reușeam să le scoatem de acolo.

Ele nu înțeleg încă foarte bine aceste chestiuni (...)  Și uneori se întreabă de ce vin copiii la ele să le vorbească sau le spună că au fost văzute la televizor. Încercăm să le explicăm într-un fel sau altul, dar cât să nu le facem să creadă că sunt superioare sau că li se cuvine ceva, sau că e ceva la care doar ele au acces și asta este. Adică nu sunt niște vedete, nu trebuie să se simtă ca niște vedete. Cam asta e.

Apropo de bullying, da, din păcate am trăit un asemenea episod, dar am încercat să-l gestionăm așa cum am știut noi mai bine, am lucrat împreună cu directoarea grădiniței și, până la urmă, toate lucrurile s-au rezolvat și toate sunt spre bine.

Evident, și cu tactul și delicatețea de care noi am fost în stare, am reușit să le punem pe un făgaș normal. Din păcate, bullyingul e prezent în toate instituțiile de învățământ, dar, atâta timp cât îi dai încredere copilului tău că poate să vorbească cu tine și să aibă în tine o persoană căreia poate să i se confeseze, copilul, cu siguranță, va fi liniștit și va accepta că poate să vorbească cu tine și să-și rezolve problemele ajutat fiind de tine, ca părinte”, a dezvăluit Gabriela Cristea pentru VIVA.ro.

„Ele nu știu că noi suntem persoane publice”

Totodată, prezentatoarea TV a mărturisit că micuțele ei nu realizează că ea și Tavi Clonda sunt persoane publice, ba chiar o amuză o întâmplare de la grădiniță cu fiica ei Victoria.

„Fetele nu știu foarte multe lucruri despre ce înseamnă să fii persoană publică. E foarte drăguță Victoria. De exemplu, am fost la grădiniță acum ceva timp, pentru că am avut o activitate. Toți părinții au făcut cu schimbul, le-au citit câte o poveste copiilor la prânz și, când am intrat în grădiniță, Victoria a ținut morțiș să mă prezinte și a zis: «Ea este Gabriela Cristea, mama mea, să știți». Și toți copiii au sărit și au spus: «Da, știm, că am văzut-o la televizor».

Și ea m-a întrebat: «Dar de ce te-au văzut, mama, la televizor pe tine?». Da, ele nu știu că noi suntem persoane publice și încercăm ca lucrurile astea, deocamdată, să le păstrăm așa. O să vină și momentul să le explicăm, pentru că vor fi situații și situații și, evident, ele trebuie să fie pregătite pentru orice”, a mai adăugat Gabriela Cristea, pentru sursa menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
Cornelia Rednic a ieșit de dimineață în parc să facă sport și mișcare
 Adina Postelnicu din trupa Heaven este foarte legată de nepoțelul ei, Maxim, fiul surorii sale, Roxana
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner cosmin selesi png
Vedeta joacă într-un film de acțiune dar și istoric
decupare86 16960036303q5mmt3 jpg
banner oana zavoranu png
banner eliza natanticu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net