Gabriela Cristea, apariția care a scandalizat. Gătea în prosop de baie, iar internauții au taxat-o dur: „Ar trebui să fie mai decentă”

Gabriela Cristea a intrat, din nou, în atenția internauților. Recent, vedeta de televiziune s-a postat în social media în timp ce se afla în bucătărie, gătind, dar cireașa de pe tort a reprezentat-o ținuta: un prosop. 

Gabriela Cristea, criticată aspru de fani / foto: Click!
Gabriela Cristea, criticată aspru de fani / foto: Click!

Fanii au taxat-o de îndată și nu au trecut cu vedere „ținuta necorespunzătoare”. Și-au exprimat părerea în comentarii, care au fost destul de acide. 

Gabriela Cristea, certată de internauți pentru ținuta purtată în bucătărie 

Nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate faptul că soția lui Tavi Clonda are o mare pasiune: gătitul. Își petrece mult timp în bucătărie pregătind mâncare pentru cei dragi, astfel că majoritatea rețetelor sunt filmate și împărtășite cu internauții. 

Recent, Gabriel Cristea s-a filmat în timp ce pregătea masa, dar internauții nu și-au putut lua ochii de la modul în care a ales să se prezinte în bucătărie. Ținuta mult prea „lejeră” a fost considerată inadecvată, criticată fiind pentru această alegere.

„Ar fi fost mai ok dacă aveai o altfel de ținută!”, „Adevărat. Urât să gătești îmbrăcată așa, mai ales că te și filmezi! Urâțel!!!”, „Păi poate e ultima rochie de pe GaleGabriela, și cu stoc limitat! Păcat că ai ales să arăți astfel... Una e pe plajă, alta în casă, online, cu toții!... Ți-ar plăcea ca și fetițele voastre să pozeze astfel când vor fi mari, sincer?!”, „Și eu tot așa mă gândeam, putea să poarte o rochiță, îi stătea mai bine”

„Nu suntem rele, Gabriela ar trebui să fie mai decentă, în primul rând pentru familia ei, fetițele ei! Dacă sinceritatea supără, asta e, să fie supărată pe fiecare dintre noi, cred că părerea publicului ei ar trebui să conteze! E frumoasă, are o familie faină de tot și 2 copii superbi! Multă fericire le doresc, că de rău e plin Pământul!

Și, apropo, i-ați vedea pe Florin Piersic, Corina Chiriac, Mirabela Dauer sau Angela Similea pozând astfel în fața noastră? Sau oricare alte VEDETE ale acestei țări? Până la urmă gătea, nu era în baie, ca să privim la sânii ei, gata să fie dezgoliți în public, dar ce mai contează, că tot au venit de la mare. 

Gabriela dragă se poartă topless, de ce te mai chinui cu acel prosop albastru? Se pare că la mare era decentă, că se văd urmele de la sutien, de ce nu ar fi și pe aceste rețele, se profită că nu suntem față în față, cred că tot aia este, lipsă de decență, decență, decență! Ai trecut de 45 ani, hai să fim serioase, ești mama a doua fetițe superbe, lasă amintiri frumoase tuturor! Sănătate multa vă doresc la toți 4 Clonda!”, au fost doar o parte dintre comentariile acide ale internauților. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
image png
banner Lavinia Petrea png
iulia vantur si salman khan 8 webp
iulia si mihai albu jpg
carmen harra piersic 1868x1080 1 jpg
florin piersic bianca dragusanu jpg
dan negru facebook jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net