Vedetele de la noi care nu se afișează în costume de baie. Nici canicula nu le convinge să-și arate formele!

Ultima actualizare:

E cădură mare, dar nici gradele ridicate din termometre nu le pot face să-și dea jos textila! Dacă unele vedete umplu paginile de socializare cu imagini sexy, în costume de baie decoltate, ba chiar minuscule, pe la plajă, altele fac pe pudicele. Să dai cu tunul și nu prea găsești o poză mai „fierbinte” cu ele, nici măcar în plin sezon estival. Click! vă prezintă topul vedetelor care evită să se afișeze în costume de baie, în vacanțe!

Andreea Marin scoate la vedere doar sutienul

Andreea Marin a ajuns la 48 de ani și este foarte atentă la imaginea ei. „Zâna" nu a fost niciodată prea darnică în privința fotografiilor cu ea în costum de baie. Nici atunci când era mai tinerică și afișa o siluetă fără cusur, Andreea nu se expunea prea mult, purtând doar costume de baie întregi.

Mai nou, „Zâna" nu se mai dezgolește decât pentru reclamele la bijuterii. În vacanțe, însă, Andreea apare mereu cât mai acoperită, chiar și la malul mării. De fiecare dată când postează o fotografie pe profilul său de Instagram, ea are grijă să poarte un pareo peste costumul de baie, astfel încât să nu lase la vedere decât bustul natural sută la sută.

Gabriela Cristea poartă doar costume de baie întregi!

Gabriela Cristea (48 de ani) s-a luptat mereu cu kilogramele. În ultima vreme, însă, prezentatoarea din Antenă a cam pierdut lupta cu cântarul, dar nu o deranjează prea tare. Gabi are grijă să-și acopere formele voluptuoase la plajă și poartă doar costume de baie întregi, de preferință negre, ca să mai subțieze talia în zona rotunjimilor.

Vedeta a fost, recent, în vacanță la all-inclusive, într-un resort de lux din Bulgaria și s-a bălăcit în piscină, tot într-un costum de baie întreg. Pozele postate pe rețelele de socializare au fost și ele cenzurate din plin, vedeta preferând să i se vadă mai mult sânii impozanți, ce dădeau să iasă din sutien.

Ultima dată când Gabriela s-a afișat în costum de baie, în toată splendoarea ei, a fost la „Splash, vedete la apă”, unde contra unei sume de bani, ar fi trebuit să sară de la trambulină. Nu a reușit, însă, să ducă la capăt provocarea.

Andreea Esca, mai îndrăzneață !

Andreea Esca (50 de ani), vedeta Pro Tv, este însă mult mai îndrăzneață în aparițiile sale, deși este știristă și este obligată prin contract să fie atentă la imaginea ei.

Andreea se menține într-o formă de invidiat la 50 de ani dar, chiar și așa, s-au cam dus vremurile când își afișa trupul în toată splendoarea lui, la plajă. În urmă cu cinci ani, vedeta mai posta câte o poză, rar ce-i drept, în costum de baie din două piese.

Acum, însă, aceste imagini lipsesc cu desăvârșire de pe conturile de socializare ale vedetei. În schimb, fiica vedetei, Alexia nu are inhibiții și pozează în costume de baie cât se poate de decoltate, în fiecare vacanță. Tinerețea, ce să spunem! 

Denise Rifai, în vacanță în Turcia Sursa: Instagram
Denise Rifai, în vacanță în Turcia Sursa: Instagram

Denise Rifai e cea mai pudică!

De departe, însă, cea mai pudică vedetă de la noi este Denise Rifai (37 de ani). Prezentatoarea de la Kanal D are cea mai curată și mai cuminte imagine din showbiz. Denise nu pozează niciodată în costum de baie, nici s-o pici cu ceară. În toate pozele ei din vacanțe, vedeta e îmbrăcată până în gât.

Rar, la unele prezentări de modă, Denise acceptă provocarea de a purta ținute mai îndrăznețe, cu spatele decupat sau cu o crăpătură adâncă pe picior.

Andra nu lasă nici ea prea multe la vedere!

Nici mămica Andra (36 de ani) nu e prea darnică cu fotografiile făcute prin vacanțe. Spre deosebire de cântărețele din showbiz, care promovează o imagine cât se poate de sexy, Andra nu pozează niciodată în asemenea ipostaze, nici măcar când se află la plajă.

Soția lui Cătălin Măruță poartă mai mereu costume întregi, nu din două piese, care să-i acopere abdomenul. În schimb, sânii sunt puși în valoare prin sutiene foarte decoltate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net