Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la Pro TV: „Nu mă simt confortabil cu ideea asta”

Andreea Esca nu mai are nevoie de nicio prezentare, întrucât toată țara o recunoaște drept emblema Pro TV-ului, de la pupitrul știrilor. Are o carieră care datează de câteva decenii și, recent, a discutat despre o posibilă plecare.

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute știriste
Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute știriste

Încă din momentul în care a fost înființat postul de televiziune din Pache Protopopescu, Andreea Esca a devenit imaginea acestuia. Totuși, ce spune știrista despre o posibilă plecare? Rămâne să descoperiți din rândurile de mai jos.

Andreea Esca: „Nu pot să fac asta”

Invitată în podcastul lui Marius Manole, Andreea Esca a răspuns întrebărilor pe care actorul i le-a adresat. 

La un moment dat, vedeta a mărturisit că a vrut să pună bazele unui proiect personal, însă faptul că ar și-ar fi putut pune în pericol cariera a făcut-o să se răzgândească.

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla.

Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat” – a spus Andreea Esca, în timpul podcastului. 

Cât crede știrista că va rămâne imaginea Pro TV

Întrebată cât timp crede că va mai apărea pe micile ecrane, Andreea Esca a fost de părere că șederea ei la trustul Pro TV va dăinui până când va fi dată afară sau i se va găsi un înlocuitor.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine.

Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești” – a mai spus ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net