Andreea Esca, surprinsă într-o ipostază rușinoasă! Cum a fost filmată, când credea că nu o vede nimeni

Andreea Esca este una dintre cele mai de succes prezenatatoare TV și apare impecabil pe micile ecrane, în fața telespectatorilor. Când nu o vede nimeni, lucrurile se shimbă, însă. Iată cum a fost surprinsă știrista de o colegă de breaslă, în pauza publicitară. 

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV Foto: Click!
Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV Foto: Click!

Andreea Esca, în pauza publicitară

În pauzele publicitare, Andreea Esca preferă să se relaxeze. Știrista a fost surprinsă de una dintre colegele ei, Andreea Marinescu, atunci când credea că nu o vede nimeni. Prezentatoarea TV stătea întinsă pe o canapea și vorbea la telefon. Imaginile au ajuns virale imediat pe internet, chiar pe contul de Instagram al Andreei Esca, semn că s-a amuzat și ea de situație.

Andreea Esca a spus că, din cauza vârstei, au lăsat-o „șalele”, motiv pentru care a decis să se întindă pe canapea pentru a prinde puteri din nou. „Când se prind colegele că te-au lăsat șalele...și te întinzi un pic așteptând în fața camerei de montaj”, a scris Andreea Esca în dreptul video-ului cu pricina.

Andreea Esca, surprinsă în timpul pauzei publicitare Foto: Instagram
Andreea Esca, surprinsă în timpul pauzei publicitare Foto: Instagram

Andreea Esca, cea mai cunoscută jurnalistă 

Andreea Esca ocupă poziția de realizator-prezentator în cadrul Știrilor ProTV încă din decembrie 1995, de la înființarea postului. Andreea Esca a rămas celebră pentru salutul 'Bună seara România, Bună seara București, Pro Tv te salută'. De atunci, vedeta este la pupitrul Știrilor ProTV, în fiecare seară de la 19, cu mici întreruperi pentru concedii.

În paralel cu aparițiile pe sticlă, Andreea Esca realizează și emisiunea 'La radio cu Andreea Esca', de la Europa FM și conduce și o revistă de lifestyle feminin.

Cum a ajuns Andreea Esca pe micile ecrane

În timpul stagiului la CNN, Andreea a văzut pentru prima dată un prompter adevărat și a făcut cunoștință cu întreaga tehnologie folosită pentru a realiza și prezenta o știre de calitate. La terminarea stagiului de la CNN, Andreea s-a întors în România și a acceptat oferta ProTV de editor-prezentator știri.

Andreea Esca are doi copii 

Dincolo de cariera sa de sucees, Andreea are și o familie frumoasă. Este căsătorită de mai bine de 20 de ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, căruia i-a dăruit doi copii - Alexia și Aris.

Alexia Eram este unul dintre cei mai apreciați influenceri de la noi, în timp ce fratele ei, Aris, are cu totul și cu totul alte preocupări. Acesta a absolvit Școala Franceză și a decis să își continue studiile în Barcelona.

Alexia, în schimb, a absolvit facultatea anul trecut. Ea a studiat marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei la University For the Creative Arts din Marea Britanie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net