Unde au fugit vedetele mămici de arşiţa din Bucureşti! Andreea Bălan, Adela Popescu şi Ioana Ginghină, vacanţe de vis cu cei mici

11 august 2021
article img
Andreea Bălan se distrează cu fetiţele între două concerte

Pe litoralul românesc sau pe plajele superbe din Grecia sau Spania, vedetele autohtone au parte de vacanţe de vis alături de copiii lor. Dacă Andreea Bălan, Adela Popescu şi Andra au ales meleagurile mioritice, Ioana Ginghină a plecat cu iubitul şi cu fiica ei în străinătate, ca să-şi încarce bateriile înaintea filmărilor la «Adela».

După vacanţele în Grecia şi în Turcia, Andreea Bălan (37 ani) se află acum pe litoralul românesc, într-o vacanţă de “lucru”, să spunem aşa, deoarece ea are şi spectacole, în timp ce fetiţele sale, Ella (5 ani) şi Clara (2 ani) rămân în grija bunicii. Mama vedetei o ajută la creşterea şi educaţia fetiţelor, mai ales de când artista s-a despărţit de George Burcea. „Bogăţia sufletului meu. Sunt cea mai fericită şi împlinită cu cele 3 comori din viaţa mea”, a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiilor cu mama şi fetiţele sale dintr-un parc pentru copii.

Cântăreaţa îşi ţine fanii la curent cu tot ce face pe reţelele sociale. „Vedeţi cum s-au distrat Ella şi Clara la mare, cât de tare a fost la primele concerte, dar şi ce peripeţii s-au întâmplat în Vama Veche”, a mai scris ea, în altă postare.  

Adela Popescu, pe litoral la o lună după naştere 

article img
Adela Popescu a născut a treia oară în luna iulie

Şi Adela Popescu (34 ani) a ales litoral românesc, mai ales că abia a născut al treilea băieţel. Vedeta a publicat imagini din maşină, de pe drumul spre mare, în care băieţii ei şi ai lui Radu Vîlcan dormeau liniştiţi în maşină, în scaunele lor speciale. „M-am trezit azi cu Alexandru spunându-ne că el nu mai vrea pe plajă că se plictiseşte şi că vrea la locul de joacă. În fine, Radu zice că exagerez, mie nu mi-a plăcut moaca aia de preadolescent nemulţumit. E cam devreme, nu sunt pregătită. :) Revin la întrebarea de mai sus. E normal?”, şi-a întrebat Adela, fanii, puţin iritată. Explicabil dacă ne gândim că a născut abia acum o lună, iar proaspetele mămici sunt mai irascibile. 

Măruţă şi Andra, la mare după Disneyland 

article img
Andra pozează rar în costum de baie. Acum s-a ascuns în spatele lui David

Cum «La Măruţă» a luat pauză pentru mai bine de o lună, familia Măruţă-Andra o ţin tot într-o distracţie. Au sărbătorit-o întâi pe micuţa Eva care a împlinit 6 ani, apoi au plecat la Disneyland Paris. Acum, iată că şi-au continuat vacanţa la mare. Andra (34 de ani) a împărtăşit cu prietenii ei virtuali mai multe fotografii de senzaţie, fără sa precizeze destinaţia în care au aleş sa meargă să stea la soare.

article img
Măruţă s-a lăsat îngropat în nisip

Cu toate că Andra nu prea apare prea în costum de baie pe internet, acum artista a publicat o imaginea cu ea în costum de baie dintr-o singură piesă. Mai mult, pe reţelele sociale ale copiilor ei, David (10 ani) şi Eva Maria (6 ani) sunt o mulţime de fotografii de la malul mării cu ei. „Unul născut iarna, unul primăvara şi doi vara! Şi cum majoritatea decide, nouă ne place tuturor VARA! Vă salutăm pe toţi!”, a scris artista pe Facebook.  

Ioana Ginghină, trei săptămâni de vacanţă 

article img
Ioana a văzut două ţări împreună cu iubitul Cristian şi cu fiica Ruxandra

Şi Ioana Ginghină (43 ani) a plecat într-o vacanţă de 3 săptămâni în familie, în Spania şi în Grecia, înaintea revenirii pe platoul de filmare de la “Adela”. Vedeta a petrecut alături de iubitul ei, Cristi, dar şi de fiica sa, Ruxandra (13 ani).

„Întotdeauna am fost fascinată de liniştea pe care o au spaniolii, italienii şi grecii. În Grecia merg an de an, doar că în locuri diferite, în Italia fusesem acum 2 ani, chiar înainte de pandemie, aşa că era cazul să revin în frumoasa Spanie. Am văzut Sagrada Familia, care m-a impresionat la fel ca prima dată. Nu ştiu şi nu pot să descriu această frumuseţe care se pare că abia în 2026 va fi gata. Am mai vizitat Muzeul Picasso, cel mai renumit muzeu din Barcelona, Poble Espanyol, un sat de prezentare a diferitelor stiluri regionale din Spania, practic poţi vedea toată Spania într-un sat.  Apoi Muzeul Ciocolatei şi Muzeul Iluziilor din Barcelona, loc unde ne-am distrat foarte tare, iar o zi ne-am rezervat-o pentru Mănăstirea Montserrat şi Il Ponte del Diavolo, două locaţii cu peisaje superbe”, povesteşte Ioana despre vacanţa din Spania. 

article img
Ioana a văzut două ţări împreună cu iubitul Cristian şi cu fiica Ruxandra

După şapte zile în Spania, au urmat două săptămâni de plajă şi relaxare în Grecia. „ Anul acesta am ales Skiathos, o insulă care a devenit populară după filmările musicalului Mamma Mia. Am vizitat celebra plajă Koukounaries, Banana Beach, Agia Eleni, Agia Paraskevi, dar cele mai multe zile le-am petrecut pe Vasilias Beach. În general noi căutăm plaje liniştite, retrase, fără muzică , fără zgomot, cu maxim un rând de şezlonguri, pe o “limba” de nisip”, a mai adăugat actriţa.