Andreea Marin, mesaj de dragoste pentru iubitul ei. Ce i-a transmis „zâna surprizelor”

Este o ocazie de petrecere pentru Andreea Marin, care sărbătorește ziua de naștere a iubitului ei, Adrian Brâncoveanu. Acesta împlinește 38 de ani, iar cei doi trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste. Iar de ziua iubitului ei, „zâna” a postat un mesaj emoționant pe rețele de socializare. Află alături de Click! mai multe detalii!

Vedeta a postat un mesaj emoționant de ziua iubitului ei
Vedeta a postat un mesaj emoționant de ziua iubitului ei

Este o ocazie de petrecere în familia Andreei Marin, care sărbătorește ziua de naștere a iubitului ei, alături de care are o relație frumoasă de dragoste de mai bine de 6 ani. Adrian Brâncoveanu împlinește 38 de ani, iar alături de „zână”, el și-a găsit fericirea adevărată, amândoi fiind mândri de povestea de dragoste pe care o împărtășesc. Cu ocazia acestei zile, Andreea Marin a postat un mesaj extrem de emoționant pe conturile de pe rețele de socializare.

Până acum, relația celor doi a fost una discretă, ambii preferând să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Însă, în ultimul timp, la diversele evenimente mondene la care a fost invitată, Andreea Marin a apărut și iubitul ei, cei doi făcând o pereche superbă, indiferent de ocazie. Iar fosta prezentatoare de televiziune este întotdeauna foarte fericită să fie alături de Adrian Brâncoveanu, considerând că dragostea este cel mai important lucru din viața celor doi.

Mesajul emoționant transmis de Andreea Marin de ziua iubitului ei

Odată cu ziua lui de naștere, Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani, a postat un mesaj emoționant pe rețelel de socializare. Aceasta a scris:

„Anii trec, zboară ca vântul

Printre ramuri și-ți șoptesc:

Nu ești singur, un alt suflet

Ți-e alături! Te iubesc!

La mulți ani, ecoul meu!”

Mesajul emoționant al Andreei Marin a fost însoțit de mai multe poze ale celor doi, făcute de-a lungul timpului. De altfel, vedeta a mai spus că iubirea și fericirea pe care o împărtășește cu Adrian Brâncoveanu sunt mai importante pentru ea decât lucrurile materiale.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net