Andreea Marin a învățat limba engleză în 10 zile, înainte de a ajunge la Hollywood

Ultima actualizare:

Simpaticul prezentator al „DD Quiz show”, David Dobrincu, și-a luat inima în dinți, luând-o la întrebări, în podcastul său, pe nimeni alta decât Andreea Marin. Acest podcast special, în care „Zâna surprizelor” face declarații exclusive, a fost publicat chiar în ziua în care David Dobrincu își sărbătorea ziua de naștere.

Andreea Marin, invitata specială a lui David Dobrincu
Andreea Marin, invitata specială a lui David Dobrincu

David Dobrincu și-a serbat zilele trecute ziua de naștere, dorindu-și să marcheze acest eveniment important din viața sa, cu publicarea unui podcast special, cu nimeni alta decât Andreea Marin (48 de ani).

David Dobrincu, podcast special, alături de Andreea Marin 

Anul acesta, am decis să îmi sărbătoresc ziua de naștere într-un mod spectaculos, alături de voi, printr-un podcast special, făcut cadou de nimeni alta decât „Zâna", Andreea Marin. Sunt extrem de onorat să o am ca invitată, să împărtășesc cu voi o lecție importantă pe care am învățat-o de la ea: „Nu există nu se poate". În acest episod, vom explora modul în care Andreea a aplicat această mentalitate în cariera sa, dar și în viața personală, cum a depășit obstacolele și a ajuns la nivelul în care se află astăzi. Vom învăța, de asemenea, cum putem aplica această mentalitate în propriile noastre vieți și cariere, pentru a depăși obstacolele și a ne atinge obiectivele”, a spus David Dobrincu în podcast-ul său.

David Dobrincu a surprins-o pe Andreea Marin cu flori
David Dobrincu a surprins-o pe Andreea Marin cu flori

Cei care vor urmări acest podcast, vor avea șansa să o cunoască pe omul Andreea Marin, cu luminile și umbrele sale. Îndrăgita vedetă de televiziune a vorbit despre copilăria sa, dar și depre relația pe care o are cu fiica sa, Violeta

„Nu trebuie să ratați acest episod, pentru că veți afla lucruri neștiute și foarte interesante despre Zâna României. Cum a fost copilăria ei alături de bunici, ce fel de copil era, ce îi lipsește cel mai mult din acea perioadă de poveste, dar și care erau cele mai mari năzbâtii pe care le făcea, aflăm chiar de la ea.

Despre relația specială alături de fiica ei, Violeta, dar și despre dorul imens pe care îl are și astăzi, tot în acest episod de neratat. Andreea Marin este o personalitate cunoscută și respectată în România, cu o experiență vastă în domeniul televiziunii, precum și cu o activitate umanitară impresionantă. Sper că informațiile din acest episod să vă aducă puțină bucurie și inspirație! Deci, nu uitați să vă abonați la podcastul meu pentru a fi la curent cu cele mai recente episoade", spune David Dobrincu.

Andreea Marin, schimbare de look
Andreea Marin, schimbare de look

În „DD Show Podcast Special", Andreea Marin a povestit mai multe detalii din cariera sa, dar și din viața particulară. 

„Bunicii mei, deși n-au locuit la țară în perioada în care eu eram copil, și ani înainte ca eu să vin pe lume, au păstrat acele cutume de odinioară. În primul rând, aveau o căsuță pe pământ, la marginea orașului Roman. Apoi, aveau livadă, chiar și bunicii de aici, din București. Stăteau pe o străduță din zona Văcărești, care acum nu mai există - sau nu mai există în forma în care era -, populată de case, ca la țară. Aveam ocazia, de exemplu, în grădina bunicului, de aici, să fiu îmbăiată în butoiul de lemn, vara. Se strângea apa după ploaie. Bunica avea grijă să culeagă petale de trandafiri - trandafirii aceia frumos mirositori din care se făcea dulceață. Presăra acele petale în apa de ploaie și, așa, mă îmbăia. Nu știu dacă vreun copil de la oraș, cel puțin, în ziua de azi, mai are ocazia asta", i-a povestit Andreea Marin lui David Dobrincu.

Andreea Marin, alături de fiica sa, Violeta
Andreea Marin, alături de fiica sa, Violeta

Ce a făcut Andreea Marin, cu doar 10 zile înainte de a pleca la Hollywood

De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Marin a avut parte de numeroase provocări. Însă, de departe, cea mai mare provocare profesională a sa, a fost pe vremea când era angajată la TVR.

„Zâna surprizelor”, așa cum este cunoscută publicului, a fost trimisă la Hollywood, la Gala Oscar. Vedeta a povestit ce a făcut înainte de a pleca în cetatea filmului, dar și care a fost motivul pentru care această experiență din viața sa a fost cu adevărat o provocare.

Eram la știri, aici, la București. Deja, prezentam știrile naționale, de seară, și la un moment dat se apropiau premiile Oscar. Cineva mă propune să fiu eu omul care va pleca să facă transmisiuni live, corespondențe. Deci, aveam să devin corespondent special pentru premiile Oscar în România. Trebuie să-ți spun că nu am avut curajul de a mărturisi celor care au luat această decizie, mi se părea un vis atât de mare, un vis nesperat, căci nu am visat asta înainte, că eu nu știu bine limba engleză.

La vremea copilăriei mele, granițele țării nu erau deschise, ca acum. Am trăit pe jumătate în comunism. Nu aveam perspectivele de acum. Practic, nu părea că o limbă străină ne-ar trebui atât de mult, accentul era mai mult pe limba franceză. La vremea aceea, eram francofoni declarați. Limba engleză nu era o prioritate și, ca atare, nu am învățat-o. Știam să vorbesc, așa, păsărește. Vine momentul în care trebuie să plec la Oscar. Mi-am luat 10 zile libere. Aveam o minte matematică și o am, în continuare, foarte bine structurată. M-am așezat cu burta pe carte, am pregătit zeci, sute de întrebări.” a mărturisit Andreea Marin

Pentru Andreea Marin, nu a existat „nu se poate”

Cu toate că nu stăpânea foarte bine limba engleză, în doar 10 zile, vedeta a reușit să dobândească competențele lingvistice necesare, pentru a se descurca cu brio la premiile Oscar.

„Le-am tradus. Am contactat pe cineva care știa foarte bine limba engleză, care m-a ajutat. Am trecut prin gramatică atât de bine cât am putut, măcar să rezist unei conversații, pentru că urma să iau o grămadă de interviuri.

Și, uite așa, am păcălit, spun eu, destul de bine, pentru că nu știam engleza atât cât ar fi trebuit. Dar asta înseamnă ambiția de a face un lucru. Deschiderea de a-l face și a te arunca „în apă, fară colac, uneori". Ce e de învățat din asta e că, documentându-te și pregătindu-te, cu adevărat, tu poți să pari spontan, deși nu ești", a mai povestit Andreea Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net