David Dobrincu şi-a făcut podcast la 11 ani

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Are doar 11 ani, dar se comportă precum un matur. Şi îi place foarte mult acest „rol”. Drept dovadă, cântăreţul şi actorul David Dobrincu are deja propria rubrică, în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea” de la PRO TV, unde dezbate subiectele zilei, DD Quiz Show, dar şi propriul podcast.  

David Dobrincu are super podcast
David Dobrincu are super podcast

David a prins gustul discuţiilor cu adulţii pe teme de interes social şi s-a gândit să acorde mai mult timp acestor dialoguri. Zis şi făcut.

Puştiul minune realizează ce şi-a propus în cadrul unui podcast, intitulat „DD Show”, pe care îl difuzează pe canalul său de YouTube.

„Sunt la vârsta la care am tot felul de curiozităţi, de probleme, momente de îndoială şi aşa mai departe. Ştiu că internetul este plin de informaţii, dar mie îmi place să mă informez din surse mai sigure, cum ar fi părinţii mei sau specialiştii din domeniile avizate. Aşa mi se pare corect şi aşa mă simt în siguranţă.

Aşa că am făcut şi eu un podcast, tocmai pentru a putea împărtăşi cu cei care mă urmăresc toate curiozităţile mele şi răspunsurile pe care le aflu de la invitaţii mei. Spre exemplu, cu Urania Cremene am abordat diverse subiecte, precum ce trebuie să facem pentru a creşte responsabili, dar şi încrezători”, a spus David Dobrincu, pentru Click!. Vor urma şi alte surprize iar unul dintre următorii invitaţi va fi Doctor Cezar.

Super întâlnire cu Florin Piersic

Deja David Dobrincu și echipa lui se gândesc la următorii invitați pentru podcastul sau și își dorește că unul dintre actorii invitați să fie maestrul Florin Piersic, pe care l a întâlnit sâmbătă la standul Bookzone de la Târgul de carte Gaudeamus din București, unde îndrăgitul actor și a lansat cartea „Viața este o poveste...”.

Micuțul Dobrincu, alături de Florin Piersic
Micuțul Dobrincu, alături de Florin Piersic

David și a cumpărat cartea și a ajuns în față actorului care i-a spus că seamănă cu el când era mic și că ar putea să joace rolul sau într un viitor film despre el dacă s-ar face, dacă un regizor s-ar încumenta să facă un astfel de proiect. David s a bucurat de marea întâlnire și nu a ratat momentul și au făcut fotografii împreună.

image

Cine este David Dobrincu?

David Alexandru Dobrincu este fotomodel, actor, dansator și cântăreț și face dublaje pentru filme de animație. Are deja single-uri lansate, coveruri cu soliști cunoscuți și câteva concerte susținute în aer-liber împreună cu dansatoarele sale, Larisa și Andreea.

David a prezentat modă pe marile podiumuri ale lumii, la Milano și Paris, a filmat pentru serialele „Lecții de viață”, "Vlad" și "Clanul" de la Pro Tv și a luat lecții de dans de societate la Academia de dans a lui Mihai Petre la școală acestuia. În fiecare marți poate fi văzut la "Vorbește lumea" de la Pro TV unde are o rubrică care se numește DD Quiz Show.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net