La început au fost rivali, acum sunt cei mai buni prieteni. Ce i-a unit pe Shurubel şi pe Bogdan Ciudoiu

Ultima actualizare:

Andrei Lăcătuş alias Shurubel (34 de ani) şi Bogdan Ciudoiu (32 de ani), cei doi prezentatori matinali de la emisiunea „Vorbește lumea” (PRO TV), au povestit pentru noul episod din podcast-ul realizat de David Dobrincu (11 ani), „DD Show”, cum a început prietenia lor. De asemenea, Shurubel a povestit cum s-a ales cu această poreclă.

Shurubel şi Bogdan Ciudoiu au fost invitaţi la „DD SHow” / foto: arhiva personală
Shurubel şi Bogdan Ciudoiu au fost invitaţi la „DD SHow” / foto: arhiva personală

Aflat la al treilea episod al podcastului său, David Dobrincu i-a invitat pe colegii lui de la „Vorbește Lumea" şi i-a asaltat cu o serie de întrebări. I-a întrebat pe cei doi când şi cum s-au cunoscut, și așa a aflat că prietenia lor s-a închegat în 2006. „Sunt 17 ani de atunci, bravo frate", a spus Bogdan Ciudoiu.

„Noi în liceu aveam posturi de radio. Toată lumea voia să fie DJ la radioul liceului. Doar că au fost aleși doar cinci oameni din toată școala. Shurubel a fost ales dintre ăia cinci de la el din liceul Lazăr, iar eu dintre ăia cinci de la Rosetti, unde învățăm eu. Și acești DJ-i din licee se întâlneau într-o emisiune radio la PRO FM, că PRO FM avea invitați și era un fel de concurs între licee. Și uite așa l-am cunoscut eu pe Shurubel. Era o rivalitate între păduchi", a povestit, amuzat, Bogdan. Așa a început să ne placă radioul și apoi televiziunea", a completat Shurubel.

Pentru cei ce nu știu, vă spunem noi că prietenia lor este atât de strânsă şi de frumoasă, încât Bogdan este şi nașul de cununie al lui Shurubel.

„Secretul prieteniei noastre este că suntem foarte diferiți”

Shurubel și Bogdan Ciudoiu s-au împrietenit de când erau în liceu / foto: PRO TV
Shurubel și Bogdan Ciudoiu s-au împrietenit de când erau în liceu / foto: PRO TV

„Secretul prieteniei noastre este că suntem foarte diferiți. Și faptul că ne-am certat foarte mult. Suntem doi oameni care au păreri foarte diferite și ni le-am argumentat foarte mult în tot timpul relației noastre", a spus Shurubel. „Noi am încercat să ne înțelegem unul pe altul", completează Bogdan.

„La noi era fascinant, pentru că deși nu eram de acord, noi ne întrebam, «Băi, dar tu cum vezi viața?». Trebuie să îl accept așa cum e, pentru că e valabilă și varianta lui și am început să respect felul în care el trăiește, gândește și în care abordează lucrurile și să nu mai văd ca pe cineva care e negativ. Mi-am dat seama că e un alt fel de a trăi viața și sunt ok cu felul ăla. Noi în continuare avem foarte multe lucruri la care nu suntem de acord", a spus şi Shurubel.

„Din 2012 am început să lucrăm împreună și ne-am dat seama că împreună suntem un pachet", au mai spus cei doi. În aceeaşi emisiune, și-au amintit cu ce proiect au început, apoi au povestit care au fost cele mai hazlii întâmplări din viața lor, cum au petrecut în copilărie și când s-au îndrăgostit...

„Porecla Shurubel e din clasa a X-a, pentru că eram foarte slab şi înalt"

Shurubel, în platoul emisiunii „Vorbeşte lumea" / foto: PRO TV
Shurubel, în platoul emisiunii „Vorbeşte lumea" / foto: PRO TV

În podcastul realizat de David Dobrincu, Andrei Lăcătuş a povestit şi cum s-a ales cu porecla ShurubelEste din clasa a X-a, când făceam parte din echipa de fotbal a liceului. Aveam un antrenor bătrân care nu ne știa numele. Aveam, la un moment dat, un meci cu altă școală, am vorbit cu un tip de a XII- a și l-am rugat frumos să iasă prin spate ca să întru să joc și eu. A ieșit, am intrat, am pierdut mingea, evident, ne-au dat gol și antrenorul de pe margine și-a dat seama că eu sunt în teren și a zis «Bă, cine l-a băgat bă, pe pe pe... Shurubel ăla în echipă, cine?»".

Shurule își amintește că mult timp a suferit din cauza acestei porecle. „S-a râs foarte mult pe tema asta, pentru că eram foarte slab și înalt. De atunci toți mi-au zis Shurubel. Dintr-a V-a mi s-a mai spus Lucky, poreclă dată de profa de franceză, care a deschis catalogul la mine și numele meu de familie e Lăcătuș. Și mi-a zis că așa îmi va zice".

Și Bogdan a povestit ce porecle a avut: Bobo, Bobiță, Bubulea, Bobo Chanel, Bubbles. „Din fericire, nu au fost făcute publice până acum", a spus el. David Dobrincu i-a întrebat apoi pe cei doi dacă ei au suferit în copilărie din cauza bullying-ului (comportament agresiv în rândul copiilor de vârstă școlară care implică un dezechilibru de putere real sau perceput - n.r.). Cei doi au confirmat că au experimentat şi aşa ceva, dar au adăugat: „Pe vreme noastră nu i se zicea așa!". Iar Shurubel a mai povestit că nu puţini au fost cei care nu au crezut în el de-a lungul timpului, spunându-i că nu va avea succes ca om de radio și de televiziune, pe motiv că este rârâit.

Cine este David Dobrincu, gazda podcastului „DD SHOW”

David Dobrincu lucrează în showbiz de la vârsta de 8 ani/ foto: arhiva personală
David Dobrincu lucrează în showbiz de la vârsta de 8 ani/ foto: arhiva personală

David Alexandru Dobrincu are 11 ani, e fotomodel, actor, dansator și cântăreț. Ca interpret (voce şi chitară), până acum a lansat câteva melodii cover ale unor piese celebre, precum You Raise Me Up", unde a făcut duet cu Cezar Ouatu. De asemenea, are deja experienţa mai multor concerte susținute în aer liber. Ca actor, David a dublat vocea mai multor personaje pentru filme de animație, a apărut în mai multe reclame tv și a filmat și pentru serialele „Clanul", Vlad" și Lecții de viață" de la PRO TV. Iar ca model, David a prezentat modă pe marile podiumuri ale lumii.

David reinterpretează melodii celebre: aici, cu Cezar Ouatu, a cântat „You Raise Me Up”

David Dobrincu este deja un artist complex, căci pe lângă muzică, actorie și modeling, se pricepe de minune și la dans. Asta după ce a luat lecții la academia lui Mihai Petre. În plus, îi place și televiziunea. Are propria rubrică în cadrul emisiunii „Vorbește lumea" de la PRO TV, dar și un podcast, „DD Show”, pe care l-a realizat cu dorința de a pune întrebări unor oameni specialiști pe diverse domenii și a-i ajuta pe cei din generația sa să înțeleagă mai ușor lumea.

Dintre toate acestea, muzica pare să-i fie cea mai dragă. Până acum a realizat cover-uri după multe melodii celebre. A reinterpretat piesa „Karma" (de Coldplay), căreia i-a făcut o variantă în limba română. A transformat această melodie într-una manifest, dorind să ia atitudine în ceea ce privește violența în școli şi fenomenului de bullying. De asemenea, David a mai lansat piesa „Hai" împreună cu Marius Moga, apoi a înregistrat cu Anna un cover special de Crăciun, după „Mistletoe" a lui Justin Bieber, cu Ava a colaborat la un alt cover, după „Shallow" al lui Lady Gaga & Bradley Cooper.

A realizat cu Charlize şi un cover după „An eisai ena asteri" a lui Nikos Vertis și cu Cezar Ouatu a colaborat și la coverul piesei „Perfect Symphony". Recent, a lansat un cover și cu Ana Maria Mărgean, alături de care a reinterpretat melodia „You Are the Reason" după Calum Scott.

Shurubel şi Bogdan Ciudoiu, pentru „DD SHow"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net