David Dobrincu și-a lansat propria emisiune online, la doar 11 ani

Ultima actualizare:

La final de an simpaticul puști minune de doar 11 ani David Dobrincu a scos un nou podcast și are o mulțime de idei de invitați celebri. Îl știți deja de la "Vorbește lumea" iar acum și de la DD Show, propriul loc de dezbateri.

După ce și a făcut debutul la "Vorbește lumea" de puțîn timp David Dobrincu și a lansat propriul podcast DD Show unde discuta lucruri de oameni mari prin ochii unui copil.

Sunt David Dobrincu, am II ani și sunt la vârstă la care am tot felul de curiozități, probleme, momente de îndoială și așa mai departe. Știu că internetul este plin de informațîi dar mie îmi place să mă informez din surse mai sigure cum ar fi părinții mei sau specialiștii pentru că, nu știu, așa mi se pare mai corect să vorbim cu ei și mă simt mai în siguranță. Și am făcut acest podcast pentru că vreau să împărtășesc toate aceste curiozități și răspunsuri cu voi", spune puștiul care a avut o că prima invitată pe Urania Cremene, o doamnă pe care o apreciază și o stimează foarte mult.

Alături de Urania, am abordat diverse subiecte, precum: Cum să creștem responsabili, încrezatori, cu respect față de sine și ceilalți. De ce ne ceartă părinții când luăm o notă mică? Cum punem limite sănătoase?", spune David. Care de acum poate fi văzut în noul podcast cu Doctor Cezar.

De profesie cardiolog, Doctor Cezar te fascinează încă de la primele cuvinte, așa că acest podcast este dedicat vouă, de la inimi pentru inimi. Abordăm subiecte diverse, care sunt de mare interes pentru toată lumea, dar în special pentru adolescenți, cum ar fi: hormonii, deficitul de atenție, nutriția, sportul, dependențele și cum ajungem “pradă” acestora, cum putem să scăpăm de ele și multe altele. De asemenea, cum să avem grijă de emoțiile noastre și de ce produce stresul zahăr în corpul nostru, aflați doar din acest interviu", spune David. Care îi dorește că de la anul să vorbească cu personalități precum Florin Piersic sau Andreea Esca dar și mulți alții.

Cine este David Dobrincu?

David Alexandru Dobrincu are 11 ani, e fotomodel, actor, dansator și cântăreț. Are deja câteva single-uri lansate, coveruri și concerte susținute în aer-liber și nu numai. David a apărut în reclamele și promouri tv, a prezentat modă pe marile podiumuri ale lumii, a filmat pentru serialele "Clanul", "Vlad” și „Lecții de viață” de la Pro Tv, a luat lecțîi de dans de societate la Academia de dans a lui Mihai Petre. Dublează voci pentru filme de animație și are propria rubrica la "Vorbește lumea".

A realizat un cover după melodia „Karma” – (cover Coldplay -varianta în română) unde ia atitudine în ceea ce privește violența în școli care se asociază fenomenului de bullying. A mai lansat piesă „Hai” cu Marius Moga, apoi a înregistrat cu Anna un cover special de Crăciun după ”Mistletoe” a lui Justin Bieber, apoi cu Ava a colaborat la un alt cover după „Shallow” al lui Lady Gaga & Bradley Cooper.

A urmat o altă colaborare cu Charlize ”An eisai ena asteri”, un cover după Nikos Vertis și cu Cezar Ouatu a colaborat la coverul piesei „Perfect Symphony” dar și pentru altele și are multe proiecte muzicale. O altă colaborare este cu AnaMaria Mărgean.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net