David Dobrincu, dedicație inedită de dragoste pentru mama sa, Carmen

Ultima actualizare:

Dacă pentru unii Ziua Îndrăgostiților a fost un moment foarte bun pentru a sărbători iubirea în cuplu, dar pentru David Dobrincu 14 februarie a fost un moment potrivit pentru a-i face o superbă dedicație de dragoste mamei sale. Puștiul-minune în vârstă de 11 ani a lansat marți un cover după piesa „Have I Told You Lately That I Love You” interpretată de Rod Stewart, pentru care David a realizat și un videoclip, filmat în apropierea castelului Cantacuzino. 

David Dobrincu are o relație foarte specială cu mama sa, Carmen Dobrincu
David Dobrincu are o relație foarte specială cu mama sa, Carmen Dobrincu

 „Am fost în acel loc de basm, pentru că lui David i-a plăcut foarte mult acolo, atunci când a participat la filmările pentru serialul «Wednesday». Ne-am propus ca de fiecare dată să aducem în videoclipurile lui locuri superbe din țară și iată că s-a întâmplat și acum”, a povestit, pentru Click!, mama sa, Carmen Dobrincu. David este la a doua melodie realizată după un hit Rod Stewart, căci anul trecut, în octombrie, a lansat un cover și după piesa „Sailing”.

David Dobrincu a filmat noul videoclip împreună cu o puștoaică manechin, Alessia Maria Stoica
David Dobrincu a filmat noul videoclip împreună cu o puștoaică manechin, Alessia Maria Stoica

Filmările pentru videoclipul reinterpretării făcute de David Dobrincu pentru piesa „Have I Told You Lately That I Love You” au fost realizate împreună cu Alessia Maria Stoica (13 ani), care cochetează cu modellingul de foarte mică. Cei doi s-au și distrat de minune cu această ocazie, căci s-au jucat și s-au dat în leagăn. În clip puștii se îmbrățișează, se țin de mână și se privesc, de parcă ar fi doi îndrăgostiți. Pentru că asta și-a dorit David, ca melodia cântată de el pe celebrele acorduri și versuri să fie la îndemână tuturor celor care doresc să-și acompanieze iubirea cu un cântec de dragoste. Noul videoclip realizat de David Dobrincu a fost lansat oficial în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV, căci are o relație specială cu această emisiune, unde realizează și el, în fiecare zi de miercuri, o rubrică.

David Dobrincu interpretează încă un hit de-al lui Rod Stewart: „Have I Told You Lately That I Love You”

Cine este David Dobrincu?

Deși are doar 11 ani, David Dobrincu se poate lăuda cu un CV artistic impresionant
Deși are doar 11 ani, David Dobrincu se poate lăuda cu un CV artistic impresionant

David Alexandru Dobrincu are 11 ani, e fotomodel, actor, dansator și cântăreț. Deși este încă la o vârstă atât de fragedă, are deja mai multe single-uri lansate, coveruri, precum și experiența unor concerte susținute în aer liber... și nu numai. David a apărut în reclamele și promouri tv, a prezentat modă pe marile podiumuri ale lumii, a filmat pentru seriale tv precum „Clanul”, „Vlad” și „Lecții de viață” - de la PRO TV. În plus, a luat lecții de dans de societate la Academia de dans a lui Mihai Petre.

David Dobrincu (11 an) și Alessia Maria Stoica (13 ani) s-au comportat ca doi îndrăgostiți
David Dobrincu (11 an) și Alessia Maria Stoica (13 ani) s-au comportat ca doi îndrăgostiți

Și asta nu este tot! David dublează voci pentru filme de animație și are propria rubrica la „Vorbește lumea”, „DD Show”. De asemenea, a realizat și un cover după melodia „Karma” (interpretată în original de Coldplay), unde ia atitudine în ceea ce privește violența în școli, care se asociază fenomenului de bullying. A lansat o melodie și cu Marius Moga, intitulată „Hai”, apoi a înregistrat cu Anna un cover special de Crăciun, după „Mistletoe” a lui Justin Bieber, iar cu Ava a colaborat la un alt cover, după „Shallow”, al lui Lady Gaga & Bradley Cooper. A urmat o altă colaborare cu Charlize – „An eisai ena asteri”, un cover după Nikos Vertis și cu Cezar Ouatu a colaborat la coverul piesei „Perfect Symphony” dar și pentru altele și are multe proiecte muzicale. O altă colaborare este cea cu Ana Maria Mărgean.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net