Top 10 cele mai frumoase melodii de Ziua Îndrăgostiților - Valentine`s Day. A 5-a te va surprinde!

Ciocolată, flori, inimioare și note de dragoste! Oriunde mergi, vezi doar roz și roșu. Sunt semnele că Ziua Îndrăgostiților a sosit! Odată ce ați ales masa perfectă și cadoul ideal, totuși, este important să creați și atmosfera potrivită. Un playlist plin cu unele dintre cele mai legendare melodii de dragoste o să îți fie de folos.

1 muzica shutterstock 1433210297 jpg jpeg

Iată 10 dintre cele mai frumoase și emoționante cântece de dragoste

Poți să le asculți împreună cu partenerul tău de Ziua Îndrăgostiților! De la Elton John la Celine Dion și la Stevie Wonder, îți prezentăm un playlist cu piese emblematice.

1. "Isn't She Lovely," Stevie Wonder. Ziua Îndrăgostiților este despre sărbătorirea iubirii de toate felurile, nu doar a cuplurilor. Scrisă despre copilul nou-născut al lui Stevie Wonder în 1976, „Isn’t She Lovely” este unul dintre cele mai emoționante imnuri de dragoste ale muzicii.

2. Enrique Iglesias și Whitney Houston, „Could I Have This Kiss Forever”. O baladă minunată de ascultat, vocea din această melodie este ceea ce face ca aceast cântec să fie atât de minunat și ascultat de atâția îndrăgostiți. Mai ales la notele înalte nu poți rămâne indiferent, îți pătrund în suflet!

3. BTS „For You”. Această melodie este un cântec de dragoste drăguț, uşor, perfectă de ascultat în timp ce te pregăteşti pentru o seară specială de Ziua Îndrăgostiților!

4. Andia „Sfârșitul lumii”. Un alt cântec grozav care surprinde însăși esența Zilei Îndrăgostiților; această melodie este muzica de fundal perfectă pentru orice tip de întâlnire!

5.Andreea Bănică „Același iubit”. Cunoscută drept una dintre cele mai emblematice melodii de confesiune, dacă ești pe cale să-ți mărturisești sentimentele pentru dragostea ta, ei bine, iată melodia perfectă pe care poți să faci acest lucru și să creezi un moment cu adevărat emoționant!

6. Trupa Zero „Pentru totdeauna”. În timp ce melodiile de baladă sunt perfecte pentru a crea starea de spirit pentru o noapte romantică, totuși este plăcut să ai și o melodie optimistă. Aceasta este una dintre cele mai iubite și apreciate melodii românești și a fost folosită, de asemenea, la dansul mirilor de mii de perechi!

7. Crush „Beautiful Life”. Ce face viața mai frumoasă decât să o petreci cu persoana pe care o iubești? Cireasa de deasupra pentru a surprinde acest moment? Ascultând „Beautiful Life” de Crush, desigur!

8. 3 Sud-Est „Valuri”. Este dragoste? Cu siguranță! Aceasta este cu siguranță perfectă de ascultat de Ziua Îndrăgostiților, te va ajuta să creezi un cadru romantic!

9. Celine Dion, „Because You Loved Me”, Un imn perfect pentru un partener care te susține mereu, „Because You Loved Me” de Celine Dion este o modalitate excelentă de a-i arăta cuiva special cât de mult apreciezi că este mereu lângă tine.

11. Elton John, „Your Song”, Co-scrisă de Elton John și Bernie Taupin, cântecul a fost un hit la lansare și a continuat să găsească un public printre îndrăgostiți de-a lungul deceniilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net