Cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților-Valentine's Day: o insulă în formă de inimă! Iată cât costă

Ultima actualizare:

O parte a insulei Adriatice unice în formă de inimă din Croația, supranumită de turiști „Insula Iubirii, a fost scoasă la vânzare. Insulița nelocuită Galešnjak, din canalul Pasman, este una dintre cele mai recunoscute insule croate și o parte din ea este oferită potențialilor cumpărători pentru dezvoltare.

Galešnjak este cunoscută drept "Insula Iubirii" (foto: captură video)
Galešnjak este cunoscută drept "Insula Iubirii" (foto: captură video)

Este insula preferată a celebrităților de peste Ocean

Foto: Shutterstock

Peste un milion de fotografii pe an se fac pe și în jurul insulei și cred că popularitatea acesteia este cu adevărat uriașă”, a declarat Silvestro Kardum, reprezentant al proprietarului lotului de teren oferit spre vânzare, potrivit Reuters. Nu există hoteluri, vile sau restaurante pe insuliță, dar multe celebrități frecventează O parte a insulei Adriatice unice în formă de inimă din Croația, supranumită de turiști „Insula Iubirii, a fost scoasă la vânzare. în fiecare vară, la bordul iahturilor lor de lux.

„Beyonce a avut petrecerea de 39 de ani pe această insulă și stă acolo câteva zile sau chiar săptămâni în fiecare an, Michael Jordan a fost acolo anul trecut, dar și Jeff Bezos. Nu lipsesc celebritățile în acea zonă”, a spus Kardum.

Veniturile din vânzarea insulei în formă de inimă vor fi investite în altă parte a comunității locale, a mai spus Silvestro Kardum. Cu toate acestea, doar o parte din insulă este de vânzare, nu întreaga suprafață - deși cumpărătorii și-ar fi dorit-o pe toată. 

Insula are o suprafață de 142.000 de metri pătrați. Puțin peste 40.000 de metri pătrați au fost scoși la vânzare la prețul de 13 milioane de euro”, a mai precizat el, adăugând că potențialii cumpărători sună în fiecare zi. În 2019, oamenii de știință de la Departamentul de Arheologie al Universității din Zadar din Croația au descoperit urme de locuire umană pe această insuliță, care datează de acum 7.000 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net