Cum arată vila de 550.000 de euro din mijlocul pustietății. Proprietarul poate avea propria insulă

Ultima actualizare:

    Casa care are vedere la Oceanul  Atlantic se dă la pachet cu un teren de 60.700 mp
Casa care are vedere la Oceanul Atlantic se dă la pachet cu un teren de 60.700 mp

Europa e răvăşită de pandemie! Milioane de oameni stau închişi în case pentru a se feri de contaminarea cu COVID-19. Însă pentru cine dispune de 550.000 ¤, vila cu patru dormitoare de pe insula Lettermullen coşmarul pandemiei poate dispărea ca prin farmec.

Vila cu patru dormitoare de pe insula Lettermullen, situată în sudul insulelor Connemara, din apropierea Irlandei, a fost scoasă la vânzare cu preţul de 550.000 ¤.

Camera de zi
Camera de zi

Recent renovată, vila oferă privelişti de vis către oceanul Atlantic de pe toate laturile ei. Situată în mijlocul pustietăţii, în inima oceanului, vila se dă ”la pachet” cu un teren de 60.700 mp. Insula Lettermullen este legată de comitatul irlandez Galway printr-un pod şi este populată de doar câteva familii.

Bucătăria
Bucătăria

Datorită amplasării, casa este cel mai bun loc de izolare din faţa pandemiei de COVID-19. La nivel mondial, virusul ucigaş a făcut peste 1,55 de milioane de victime şi a contaminat 67 de milioane de oameni. Doar în Europa, 18,4 milioane de persoane au fost contaminate şi 423.000 au pierit de la începutul pandemiei.

Dormitorul
Dormitorul

Vila de pe insula Lettermullen are patru dormitoare, o cameră de zi uriaşă şi o bucătărie spaţioasă. La parter sunt două dormitoare dotate cu o baie cu duş şi la etaj se mai află încă două dormitoare care au o baie mai generoasă. Vila are podele încălzite, garaj, duş exterior şi o clădire separată care poate fi folosită ca spaţiu de depozitare. Pentru amatorii de intimitate, trebuie menţionat că cel mai apropiat vecin locuieşte la aproape 2,5 km distanţă. Agentul Brian Deely, care se ocupă de vânzarea proprietăţii, a declarat pentru ”The Sun” că are peste o sută de solicitări şi că majoritatea provin din Anglia, unde lumea s-a săturat până peste cap de restricţii şi de teama infectării cu noul coronavirus. După semnarea actelor, proprietarul va primi viză permanentă dacă provine din Uniunea Europeană, a subliniat agentul.

Un bar închis de virus, celălalt deschis

Între baruri sunt doar 5 metri distanţă, dar  doar unul are voie să primească muşterii
Între baruri sunt doar 5 metri distanţă, dar doar unul are voie să primească muşterii

Asta da ciudăţenie: două baruri aflate la doar cinci metri distanţă unul de altul, dar unul e închis de pandemie, celălalt e deschis şi lumea petrece cu veselie.

Barul ”Old Hare and Hounds”, din Rednal, West Midlands, se află sub imperiul pilonului 3 de restricţii anti-COVID-19, în timp ce crâşma ”Joe Joe Jims” e deschisă şi îşi onorează clienţii care vin cu mască şi păstrează distanţa socială pentru că se află sub pilonul 2 de restricţii. 

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net