Eugenia Nicolae: „Port un inel unic în lume, proiectat special pentru mine"

Ultima actualizare:

O știți de la „Românii au talent”, unde a participat în 2021 și a fost foarte apreciadă de juriu și de public după ce a interpretat muzică din folclor. Apoi Eugenia Nicolae a rămas în atenția melomanilor mai ales datorită colaborării cu Randi, precum și a participării la Eurovision, în 2022. Cum între timp s-a și mărtitat, reporterii Click! au stat de vorbă cu Eugenia despre ce face în această perioadă, pentru că tot ne aflăm în „luna îndrăgostiților” - suntem în prag de Valentine's Day și de Dragobete. Am aflat astfel și ce proiecte noi pregătește, precum și ce planuri are pentru anul acesta.

Eugenia Nicolae a fost remarcată mai ales în urma participării din 2021 de la „Românii au talent”
Eugenia Nicolae a fost remarcată mai ales în urma participării din 2021 de la „Românii au talent”

Click!: Eugenia, am aflat că te-ai căsătorit între timp. Te rugăm să ne spui care a fost momentul cel mai emoționant de la nuntă?

Eugenia Nicolae: Cel mai emoționant moment pentru mine a fost slujba de căsătorie. A fost momentul în care mi-am liniștit sufletul după toată alergătura pentru pregătirea nunții. Am conștientizat că, într-adevăr, se întâmplă și că am alături omul pe care l-am visat încă de mică. A fost o conexiune cu adevărat specială și emoționantă. Am plâns de fericire.

Eugenia și Florin s-au căsătorit în vara anului 2021
Eugenia și Florin s-au căsătorit în vara anului 2021

Care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut soțul tău?

Faptul că mi-a oferit un inel unic în lume de logodnă unic în lume, proiectat special pentru mine, exact așa cum și-a dorit soțul meu să arate. Fiecare părticică simbolizează ceva. Piatra inelului este ținută de două mâini, care ne reprezintă pe noi, iar diamantul dintre ele reprezintă dragostea noastră. Îmi doream de mult timp să mă ceară de soție și, fetele știu sentimentul, la un moment dat parcă îmi pierdusem speranța că o va face. Când mă așteptam mai puțin s-a întâmplat acel moment extrem de frumos și de romantic, care mi-a depășit orice așteptare.

Dar tu cu ce gest romantic l-ai surprins?

Cel mai bine ne-ar putea spune el asta. Dar, din punctul meu de vedere, cel mai romantic gest făcut pentru el este piesa noastră, pe care am scris-o special pentru momentul „dansul mirilor”. Deși nu îi stă în fire, l-am văzut foarte emoționat atunci când a ascultat pentru prima dată melodia, intitulată „Ruptă din noi”.

Eugenia și Florin speră ca de Ziua Îndrăgostiților sau mpcar de Dragobete să ajungă în Italia
Eugenia și Florin speră ca de Ziua Îndrăgostiților sau mpcar de Dragobete să ajungă în Italia

De obicei voi sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților din data de 14 februarie (Valentine’s Day)?

Uneori sărbătorim, alteori avem atâtea lucruri pe cap încât pur și simplu uităm. În schimb, cu sau fără celebrarea acestei Zile a Îndrăgostiților, prioritatea noastră este ca în fiecare zi să ne arătăm iubirea, chiar și prin gesturi extrem de banale. Dacă unul dintre noi este foarte prins, și o simplă masă pregătită de celălalt înseamnă că celebrăm iubirea și grija ce ni le purtăm.

Ce planuri aveți anul acesta de Valentine’s Day?

Anul acesta ne dorim să plecăm la Roma. Dacă nu se suprapune cu Valentine’s Day, poate nimerim această plecare de Dragobete (care se sărbătorește la 24 februarie, n.r.).

Eugenia Nicolae a povestit, în exclusivitate pentru Click!, emoțiile trăite la nunta cu Florin
Eugenia Nicolae a povestit, în exclusivitate pentru Click!, emoțiile trăite la nunta cu Florin

Dar din punct de vedere profesional, ce planuri ai pentru anul acesta?

Să fac cât mai multă muzică. Îmi doresc ca proiectul meu să devină din ce în ce mai ascultat și muncesc în fiecare zi foarte mult ca să îl fac cât mai vizibil. De curând, am lansat pe canalul meu de YouTube o serie de „Live Sessions” (sesiuni live, n.r.), alături de muzicieni extraordinari. Îmi place foarte mult cum sună muzica mea reochestrată, pentru concerte, și muncim serios și pentru acel show mare la care îl visez. Pe partea de lansări, am în pregătire mai multe piese, în colaborare cu numeroși artiști. Resimt un val puternic de interes pentru fusion-ul acesta cu folclor. Chiar și artiști recunoscuți pentru muzica pop se îndreaptă către influențe tradiționale și cu specific românesc, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure.

O parte dintre show-urile realizate de Eugenia Nicolae pot fi urmărite și pe canalul ei de YouTube
O parte dintre show-urile realizate de Eugenia Nicolae pot fi urmărite și pe canalul ei de YouTube

Spune-ne mai multe despre acea serie de „Live Sessions” de pe canalul tău de YouTube.

Live session-urile de pe canalul meu de YouTube sunt o mică parte din concertele mele. Așa sună muzica mea reorchestrată. Mi-am dorit să asculte fanii proiectului și varianta live a celor mai îndrăgite melodii. În această serie am introdus piese proprii, melodii foarte cunoscute din folclor, dar și cântece pe care le-am compus pentru alți artiști. Piesa „Gipsy Run” a fost scrisă de mine pentru Theo Rose, iar acum o puteți găsi și în interpretarea mea, live, pe canalul meu de YouTube.

Ascultă melodia „Gipsy Run” compusă pentru Theo Rose, în interpretarea făcută de Eugenia Nicolae

Eugenia Nicolae îmbină folclorul cu muzica pop și colaborează cu mai mulți artiști

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica pop, mai ales după ce a prezentat un astfel de moment artistic și în cadrul competiției „Românii au talent” de la PRO TV (în 2021), și la Selecția Națională pentru Eurovision (în 2022). Vocea sa a fost catalogată ca fiind cu totul specială, inconfundabilă, reușind să transmită multă emoție. Eugenia este și compozitoare, realizându-și singură propriile melodii. Anul trecut a lansat nu mai puțin de șase piese, dintre care menționăm „Inima n-o mai răbda”, care s-a bucurat de un succes enorm, și „Lie”, care este o colaborare inedită cu hip-hop-erul Puya. Pe lângă acesta, a colaborat în ultimul an cu foarte mulți alți artiști importanți din industria muzicală de la noi, precum Randi și trupa Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose, și spune că pregătește multe alte surprize pentru public.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net