Andrei Lăcătuș Shurubel: „Am știut mereu că o să ajung la ProTV"

Anul acesta echipa emisiunii "Vorbește lumea" s-a schimbat iar Adela Popescu îl are coleg și pe Andrei Lăcătuș (33 de ani), căruia i se mai spune și Shurubel. De unde această poreclă și cum a fost întâlnirea cu Jean Claude Van Damme sunt doar câteva întrebări ale căror răspunsuri am vrut să le aflăm din interviul pe care ni l-a acordat vedeta Pro TV

vorbeste lumea jpg
Șurubel face echipă cu Mihai și Adela Popescu la Vorbeste lumea. Sursa foto: Pro TV
 • Click!: Îți mai spune lumea pe numele real, Andrei Lăcătuș sau toată lumea îți spune Shurubel?

Porecla de Shurubel a apărut undeva în clasa a 10-a, deci toți cei care mă cunosc dinainte, familie, prieteni vechi, îmi spun Andrei. N-au putut să accepte porecla de "Shurubel" nici după atâția ani.

 • De unde vine porecla de Shurubel?

Făceam parte din echipa de fotbal a liceului, dar eram mereu rezervă. Într-o zi, am intrat pe teren în timpul unui meci amical, fără să îl mai consult pe antrenorul și profesorul nostru. Aveam eu o înțelegere cu un coleg mai mare să iasă prin spatele porții și să îmi lase mie locul. Am intrat, am pierdut mingea, iar domn profesor a început să strige "Bă, cine l-a băgat, bă, pe șurubelul ăstă în teren?!". Și restul e istorie.

 • Cum este să prezinți o emisiune gen "Vorbește Lumea" la Pro TV. Te-ai gândit vreodată că vei ajunge aici?

Am știut mereu că o să ajung la ProTV. Când eram mic, repetam prin casă urările vedetelor Pro de 1 decembrie și strigăm "La mulți ani, România! La mulți ani, ProTV!". Acum am ajuns să le spun în direct și sper să inspir și eu la rândul meu măcar un puști, cum eram eu, care stă în fața televizorului, într-un apartament modest și crede că steaua lui norocoasă o să îl ducă într-o zi la cea mai tare televiziune din România.

 • Ce crezi că vorbește lumea cel mai mult despre tine?

Lumea vorbește, sigur, că sunt împrăștiat și dezorganizat, dar o scot mereu la capăt și încerc să o fac cu umor și relaxare.

 • Te cunoșteai cu Adela Popescu dinainte?

Ne-am mai întâlnit la niște filmări, dar nu ne știam prea bine. Pentru mine era THE ONE AND ONLY ADELA POPESCU. Și acum a rămas the one and only, doar că acum pot să îi fur hainele din garderobă și să mă îmbrac cu ele în direct (rade) cred că ne-am apropiat destul de mult. Oricum, ea e o tipă genială, super muncitoare (mai ales că are și trei copii acasă), extrem de profesionistă și, în plus, ține și la glume!

 • Cu Bogdan de când ești prieten? Cum v-ați cunoscut?

Eu și Bogdan ne știm încă din liceu, dar colegi am fost pentru prima oară la un radio pentru studenți, numit ProFM Campus. Acolo există o oarecare rivalitate între noi. Acum am adăugat prietenie peste rivalitatea respectivă și unde mai pui că îmi e și naș de cununie. Se pare, deci, că ne place să ne ciondănim și o să o mai tot facem până la adânci bătrâneți.

stanga
dreapta
surubel jpg
surubel pro tv jpg
surubel vorbeste lumea pro tv jpg
surubel facebook jpg
surubel vorbeste lumea jpg
image png
vorbeste lumea jpg
 • Faci radio de 10 ani. Și brusc te-ai oprit. Te gândeai atunci că vei face televziune?

Nu m-am gândit la nimic atunci când mi-am dat demisia de la radio. Mi-am luat un an sabatic că să caut un pic în capul meu, să văd ce pot să îmbunătățesc și cum pot să fac să am o viață mai fericită. Și asta am făcut. Apoi, la finalul celor 12 luni, așa calm și relaxat cum eram, am primit un semn de la Univers, șansa să întru în echipa de la "Vorbește Lumea". Așa că am zis: "Perfect, înseamnă că acum începe următorul capitol.".

 • Ce nu se știe despre tine? Colecționezi ceva anume?

Nu colecționez nimic, fiindcă eu și soția mea avem un spațiu mic de depozitare în apartament și ne place să ținem totul cât mai puțîn aglomerat. Tot în direcția asta, mai am o obsesie, referitoare la vasele murdare din chiuvetă. Trebuie să fie mereu așezate ca o piramidă, cu cele mai mari la bază, altfel o iau razna! Și paharele n-au ce căuta în chiuvetă! Ne-am înțeles?!

 • La un moment dat ai fost viral când ai intrat într-un live al lui Jean Claude Van Damme în timp ce erai pe aeroport. Ce s-a întâmplat atunci? Ne poți povești întâmplarea?

Am fost în Bali, iar la întoarcere l-am văzut pe Van Damme mergând în fața mea prin aeroport, în timp ce făcea un live. Am mers la el și l-am întrebat dacă vrea să facă o poză cu mine, pentru tatăl meu, care e mare fan. M-a întrebat de unde sunt și când am spus România s-a activat. Mi-a zis cât de mult îi place țara noastră, m-a rugat să-i salut pe românii din live și apoi ne-am strâns mâinile, mai mult el pe a mea.

 • Cum a fost 2021 pentru tine? Ce îți dorești pentru 2022?

2021 a fost un an care m-a învățat că totul se poate schimbă în viețile noastre în orice moment, așa că pentru 2022 nu pot decât să îmi doresc să fiu mai receptiv la schimbările astea, cumva mai relaxat atunci când ele se întâmplă. Și asta vă doresc și vouă. Cheers!

Andrei Lăcătuș - Șurubel, carieră în radio, acum și la Pro TV

Vedeta Pro TV este cunoscută pentru activitatea din radio, iar acum face spectacol și la Vorbește lumea. Șurubel este din București, născut în 18 Mai 1988. Încă de când era copil, prezentatorul tv a fost pasionat de muzică și radio, începând, în joacă, activitatea din liceu, unde emitea din liceul Gheorghe Lazăr, pentru colegii săi.

După 10 ani la ProFM, Virgin Radio, activitate în stand-up comedy și content creator, Șurubel a îmbrățișat televiziunea.

Andrei este căsătorit cu Iulia Adamache, petrecerea de nuntă având loc într-o locație de vis, în Ciolpani, în 2019, la doi ani după cererea în căsătorie.

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
cub elena basescu png
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
cluj florin salam
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
nick nnd fiica jpg
iulia albu gaina jpg
280213480 737967424150317 6180005835464418389 n jpg
Vocea Romaniei sezonul 10 cinci jurati (2) Smiley si Theo Rose scaun dublu jpg
foto 1  Anghel Damian foto leeaRO (2) jpeg
bia khalifa jpeg