Shurubel de la Virgin Radio s-a însurat! Ce mireasă frumoasă şi-a ales

image
Shurubel şi Iulia la nuntăFoto: arhivă personală

Andrei Lăcătuş, Shurubel aşa cum îl ştiu ascultatorii de la Virgin Radio, s-a însurat sâmbătă cu aleasa lui, Iulia. Evenimentul a avut loc într-un loc de vis, la Ciolpani, printre invitaţii la nunta omului de radio numărându-se Amalia Năstase şi iubitul ei Răzvan Vasilescu, dar şi fiosta prezentatoare Pro Tv, Nicolle Stănese.

Shurubel (31 de ani) s-a însurat cu Iulia Adamache, sâmbătă la Ciolpani, evenimetul fiind plănuit şi organizat de mireasa omului de radio. Tânăra a fost cea care s-a gândit la toate detaliile nunţii, care a avut loc într-un hambar, la Ciolpani, un loc preferat de miri pentru ziua cea mare. Iulia a purtat o rochie albă diafană la care a accesorizat o coroniţă de flori de câmp, iar mirele a îmbrăcat un costum gri. 

image
Shurubel şi Iulia Adamache

Andrei Lăcătuş şi-a cerut actuala soţie în vacanţa de iarnă din 2017-2018, dar abia acum au pus la punct toate detaliile nunţii. De la evenimentul nu au lipsit colegii lui Shurubel de la matinalul Virgin Radio, Ionuţ Bodonea şi Bogdan Ciudoiu. Cel din urmă a venit însoţit de Alecsandra, soţia lui, şi de fetiţa lor, Natalia.

image
Bogdan Ciudoiu, Alecsandra şi fetiţa lor Natalia

Cum a devenit celebru Shurubel 

Andrei Lăcătuş s-a născut la București, la 18 Mai 1988. În perioada liceului, el a început să se apuce de radio. Primii ascultători au fost chiar colegii lui din Colegiul National Gheorghe Lazăr din București. Radioul emitea doar pe holurile liceului. Primul lui coleg la radio a fost Ionuț Bodonea, la vremea respectivă Dj Zap.

image
Ionuţ Bodonea

În 2007, Shurubel ajunge la un radio pentru studenți, unde devine coleg, printre alți puști de 18 ani, cu Bogdan Ciudoiu, actualul lui partener de emisiune. În 2010, semnează primul lui contract cu un radio național, Radio 21 și la scurt timp, se întâlnește pe hol, la dozatorul de apă, cu același Bogdan cu care acum face o ehipă de excepţie. 

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg