Bogdan Ciudoiu de la «Vorbește lumea»: cum a reușit copilul timid de altădată să-și depășească limitele

Ultima actualizare:

Bogdan Ciudoiu face parte din trio-ul formidabil de la "Vorbește lumea", alături de Adela Popescu și Shurubel. Om de radio și televiziune, prezentatorul pare un tip liniștit, însă după ce am aflat care-i sunt pasiunile și că ar vrea să participe la un reality-show ne-am cam schimbat părerea despre el.

Bogdan Ciudoiu este gazda emisiunii ”Vorbește lumea”, alături de Adela Popescu și Shurubel
Bogdan Ciudoiu este gazda emisiunii ”Vorbește lumea”, alături de Adela Popescu și Shurubel

Click! a stat de vorbă cu Bogdan Ciudoiu și iată ce a aflat.

  • Bogdan, cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Bogdan Ciudoiu: Sunt un tip idealist, uneori naiv, dar mereu norocos. La naivitate, aș trece faptul că sunt mereu convins că oamenii au intenții bune, iar la noroc aș trece familia frumoasă pe care o am, dar și carieră care nu încetează să mă surprindă plăcut!

  • Cum s-a schimbat viața ta în ultimul an?

O doamne… E incredibil cum se întâmplă lucrurile, câteodată, în viața asta. Profesional, totul s-a schimbat la 180 grade. Am început primul proiect live la TV din viața mea, și am trecut și la un alt post de radio după 11 ani în același loc. Dacă mi-ai fi zis la începutul anului trecut că așa se vor întâmpla lucrurile, ți-aș fi zis să nu mai bei.

  • Cum e să prezinți o emisiune gen "Vorbește Lumea" la Pro TV. Te-ai gândit vreodată că vei ajunge aici? E genul de emisiune pe care ți-ai dorit să o prezinți?

Mie mi se pare că dintotdeauna mi-a făcut cumva cu ochiul televiziunea. Dintotdeauna mi s-a părut un challenge pe care mi l-aș dori într-o zi. Iar apoi, când a venit ziua aia, am primit vestea cu o bucurie de copil. Am reacționat de zici că a venit Moș Crăciun. După, am cunoscut echipa senzațională din spatele show-ului și totul a devenit o poveste la care mă bucur din suflet să iau parte.

  • Ce crezi că vorbește lumea cel mai mult despre tine?

Nu cred că mi-ar plăcea să știu cu adevărat ce se discută despre mine. Și nici nu cred că e treaba mea să aflu. Dacă ar fi să aleg, cred că aș vrea să se vorbească despre cum copilul timid de altădată a reușit să își depășească limitele și să lucreze în lumina reflectoarelor.

  • Te cunoșteai cu Adela Popescu înainte să vii la Pro TV?

Nu. Chiar nu pot să îmi explic cum de nu ne-am intersectat niciodată până am ajuns să lucrăm împreună, dar pot să spun că este un om extraordinar și o colegă cu care te simți norocos să lucrezi. Adelita, te pup, fată!

  • Cu Shurubel de când ești prieten? Cum v-ați cunoscut?

Ohoho… Cu Shurubel am o istorie care a început în mezozoic, când eram amândoi liceeni și visam cai verzi pe pereți. De atunci, lucrăm împreuna fie că vorbim de radio sau de TV și de-a-lungul timpului am trecut printr-o grămadă de întâmplări care ne-au sudat incredibil. Ce este fascinant este că suntem personalități fundamental diferite, și cred că tocmai asta ne-a făcut o echipă atât de bună. Între timp i-am devenit și naș, deci mi-a pupat mâna în biserică #neverforget

  • Ai făcut matinal la radio. La cât te trezeai dimineața atunci? La cât te trezești acum?

Îmi aduc aminte și acum momentul în care producătoarea ”Vorbește Lumea”, Andreea, ne-a zis așa, parcă cu jumătate de gură, că va trebui să ajungem la platou la ora 9. Iar pe noi doi, pe mine și pe Shurubel, ne-a bufnit râsul, fiind obișnuiți ani la rândul cu trezitul la ora 05:00. Ca să răspund la întrebare, acum mă trezesc pe la 7:30 pentru că înainte de emisiune trebuie să duc și copilul la școală.

  • Te-ai vedea într-un reality-show?

Sincer, da. Mereu mi-au plăcut provocările, iar un reality show este fix asta! Este locul ăla în care te duci să fii tu și să te testezi în diferite situații. De ce nu?

  • Ce nu se știe despre ține? Colecționezi ceva anume?

Ascultătorii de la radio cu siguranță știu faptul că sunt fan motorsport, în special Formula 1, iar hobby-ul meu este tot pe circuit. Îmi place să scot untul din karturi, mășini de curse, etc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net