Shurubel de la «Vorbește lumea», chinuit de Covid! Ce simptome are

Ultima actualizare:

    Shurubel a rămas fără gust și miros și transpiră abundent din cauza infecției cu noul coronavirusfoto: arhiva personală
Shurubel a rămas fără gust și miros și transpiră abundent din cauza infecției cu noul coronavirusfoto: arhiva personală

Shurubel, colegul de prezentare al Adelei Popescu de la “Vorbește Lumea”, a fost și el infectat cu noul coronavirus. Acesta se află în izolare la domiciliu pentru 14 zile, împreună cu soția sa, și a descris cu lux de amănunte simptomele bolii care îl chinuie de câteva zile.

Pe numele său din buletin Andrei Lăcătuș, Shurubel este al doilea membru al echipei “Vorbește Lumea” care se infectează cu COVID-19. Prezentatorul a rămas fără gust și miros, dar a experimentat și un alt simptom des întâlnit la bolnavii de Covid: a transpirat în exces toată noaptea.

“Am mâncat o ceapă întreagă fără să mi se întâmple nimic. Am vrut să fac un experiment, credeam că măcar o să lăcrimez, dar nimic. Dacă închideam ochii și îmi spuneai că mănânc o pară sau un măr, chiar credeam. Am transpirat până acum 11 tricouri și jumătate. Spun jumate pentru că după ce am transpirat 11 tricouri, am luat de soția mea o cămașă de noapte. Vreau să spun că noi bărbații ne îmbrăcăm noaptea cu ce apucăm, dar așa de bine s-a simțit cămașa de noapte pe corpul meu, fină așa”, a mărturisit Shurubel, la ProTV.

Și Adela Popescu a dezvăluit că primele două zile au fost cu adevărat grele, însă starea prezentatoarei de sănătate se îmbunătățește. Vedetei i-a lipsit pofta de mâncare și a simțit o stare de anxietate accentuată în ultimele zile.

Citește și:

Adela Popescu, confirmată cu Covid-19. «Eu în sarcină nu m-am vaccinat»

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png