Shurubel este în al nouălea cer: va urca pe scena de la SAGA

Andrei Lăcătuș, cunoscut de către telespectatori sub numele de Shurubel, a primit o veste foarte bună! Coprezentatorul Adelei Popescu va avea ocazia să-și transforme visul în realitate! Nu oricunde, ci pe scena de la SAGA, unul dintre cele mai așteptate festivaluri muzicale ale anului 2022. 

Shurubel va urca pe scena de la SAGA
Shurubel va urca pe scena de la SAGA

Shurubel a activat o perioadă la radio, apoi s-a reprofilat și a devenit coprezentatorul Adelei Popescu al emisiunii „Vorbește lumea". Pasiunea pentru muzică a continuat însă să-l urmărească. Puțini sunt cei care știu că simpaticul prezentator are și valențe de DJ, așadar organizatorii SAGA au dorit să îi facă o surpriză pe care nu o va uita prea curând. Shurubel va avea ocazia să-și demonstreze talentul de DJ pe scena de la SAGA! 

Citește și: De unde are Andrei Lăcătuș porecla de Shurubel 

„În momentul în care am auzit că e pe bune, că o să pun muzică la SAGA, mi-au explodat efectiv în minte toate amintirile pe care le-am trăit pe scenă, în fața playerelor și în fața publicului. Am și acum flashback-uri cu mâini ridicate care mă prind când mă arunc de pe scenă și mă plimbă în timp ce piesa ajunge la drop în spatele meu. Sunt sigur că scena la care o să pun o să fie pe super dans pe toată durata setului și, dacă vreți să vedeți în ce zonă de muzică ne întâlnim, dați o tură pe la play-listul meu de pe Spotify, care se numește Stage Monkey. Băi, abia așteeept!”, a fost mesajul lui Shurubel. 

SAGA va avea loc la începutul lunii iunie pe Arena Națională 

Shurbel are la dispoziție mai puțin de trei săptămâni să-și pună la punct playlist-ul pe care îl va prezenta pe scenă în fața miilor de oameni, așa că ar fi bine să demareze deja treaba! 

În luna iunie, Arena Națională și parcul care înconjoară stadionul vor fi transformate într-o adevărată sală de spectacol. Zeci de artiști vor urca pe scenă și promit o atmosferă incendiară tuturor participanților. 

Vezi și: Shurubel se pregătește să devină tată anul acesta

Afrojack, Black Coffee, Deadmau5, DJ Snake, Elderbrook, Fedde Le Grand, Fisher, Marshmello, Meduza, Ofenbach, Purple Disco Machine, R3HAB, Salvatore Ganacci, Sickick, Tiesto, Timmy Tru-met sunt doar câțiva dintre cei care vor participa la eveniment. 

SAGA aduce în iunie un concept inedit, un mix eclectic de artiști, genuri EDM și sound-uri care vor asigura distracția participanților și le va îndeplini dorința de a dansa până dimineața. Pe lângă scena principală, scenele underground vor fi locul perfect pentru stiluri precum tech house și techno.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net