Shurubel se pregătește să devină tată anul acesta!

2022 se anunță anul părinților din showbiz! Andrei Lăcătuș, alias Shurubel (33 de ani), co-prezentatorul Adelei Popescu în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, a anunțat că anul acesta vrea să devină tată. 

image
Shurubel vrea să devină tătic în 2022 Foto: Instagram

Shurubel a spus că în 2022 vrea neapărat să aibă un copil! El a făcut anunțul pentru prima oară în emisiunea Vorbește Lumea, luni, 3 ianuarie.

Cum a reacționat Adela Popescu când Shurubel a făcut marele anunț

«Am să anunț ceva important. În exclusivitate! În 2022 mi-am propus să fac un copil. Am discutat deja (cu soția n.r). Lucrăm la asta. Chiar îmi doresc un copil. De asta vreau să mă apuc de slăbit», a declarat Shurubel în emisiune.

«Abia aștept să intri și tu în rândul ăstora care nu dorm noaptea», a glumit Adela Popescu cu Shurubel.

stanga
dreapta
shurubel 3 jpg
shurubel vorbeste lumea jpg
shurubel 2 jpg
shurubel4 jpg
shurubel5 jpg

Foto: Instagram

2021 a fost anul schimbărilor pentru Andrei Lăcătuș și se pare că pentru 2022 este gata să devină părinte. După 10 ani de radio, Shurubel a ajuns în televiziune, la PRO TV, acolo unde prezintă show-ul de succes Vorbește Lumea, alături de Adela Popescu.

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Click! în luna decembrie, Shurubel a recunoscut că este mai relaxat în privința schimbărilor în noul an.

«Am primit un semn de la Univers, șansa să întru în echipa de la "Vorbește Lumea". Așa că am zis: "Perfect, înseamnă că acum începe următorul capitol. (...) 2021 a fost un an care m-a învățat că totul se poate schimbă în viețile noastre în orice moment, așa că pentru 2022 nu pot decât să îmi doresc să fiu mai receptiv la schimbările astea, cumva mai relaxat atunci când ele se întâmplă. Și asta vă doresc și vouă. Cheers!», ne-a spus Shurubel.

Shurubel este căsătorit cu Iulia Adamache, petrecerea de nuntă având loc într-o locație de vis, în Ciolpani, în 2019, la doi ani după ce a avut loc cererea în căsătorie.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg