Fiica Andreei Marin, complet transformată! Cum s-a pozat Violeta cu fratele ei, Radu Ștefan Bănică

Ultima actualizare:

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, are o relație deosebită cu fratele ei vitreg, Radu, băiatul artistului din căsătoria cu Camelia Constantinescu.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică are 15 ani / sursa FOTO: Facebook
Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică are 15 ani / sursa FOTO: Facebook

Cei doi copii ai lui Ștefan Bănică și-au petrecut prima zi de Paște împreună. Și, pentru că momentul a fost special, numai bun de imortalizat, Violeta a postat o imagine pe Instagram, în care apare alături fratele ei.

„Frumoșii mei dragi!”, le-a comentat Andreea Marin entuziasmată să vadă împreună pe rețelele de socializare.

În imagine, Violeta pare complet tranformată. Adolescenta de 15 ani se schimbă încet, încet într-o tânără frumoasă, care a moștenit tot ce era mai special de la părinții ei.

Violeta a fost în lumina reflectoarelor fără voia ei

Încă de la naștere, Violeta a devenit vedetă. Adolescenta și-a făcut deja intrarea în lumea mondenă, dat fiind faptul că este fiica Andreei Marin, una dintre cele mai importante personalități din România. 

Andreea a dezvăluit că Violeta urmează cursuri de actorie, dar că orice îşi va dori fata să facă pe viitor, ea o va susţine.

„Am grijă și îi respect intimitatea. Pictura este o pasiune de-ale ei, dar nu am văzut-o că își dorește, nu și-a exprimat dorința de a face o carieră din asta.

Scrie foarte bine scenarii în limba engleză, sunt extraordinare, și nu zic asta pentru că este fiica mea, pictează, desenează, cu anumite tehnici speciale pe care le-a învățat la cursurile de artă de la școala ei.

Dansează, cântă la pian, îi place actoria și merge la cursuri de actorie. Indiferent ce va alege să urmeze în viață eu voi fi alături de ea”, a declarat Andreea Marin, pentru impact.ro.

Fata Andreei Marin este foarte apropiată de Radu, între ei fiind o diferență mică de vârstă, doar cinci ani.

„Te iubesc prea mult… La mulți ani!”, a scris Radu Ștefan, în dreptul unei perechi de fotografii, în care apare doar Violeta sau cei doi frați, împreună, în decembrie, atunci când adolescenta a împlinit 15 ani.

Cu ce se ocupă fiul lui Ștefan Bănică

Și Radu Ștefan Bănică, 20 de ani, fratele Violetei a moștenit talentului tatălui său, fiind cântăreț, dar cochetează și cu antreprenoriatul.

Când și-a deschis propria cafenea, în București, printre cei care au promovat localul s-a numărat și Andreea Marin, care este foarte apropiată de acesta.

Evident, cei doi copii ai lui Ștefan Bănică Junior într-un mediu armonios, părinții lor fiind suficient de maturi încât să nu îi încarce cu problemele lor de adulți, care au dus, în cele din urmă la despărțiri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net