Imagine rară cu mama Andreei Marin: „Rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae”

Ultima actualizare:

De ziua ei de naștere, Andreea Marin a transmis un mesaj emoționant pe Instagram. Vedeta a făcut dezvăluiri despre părinții ei, care nu mai sunt în viață, dar pe care acum îi numește „îngeri”.

Andreea Marin a împlinit 48 de ani
Andreea Marin a împlinit 48 de ani

Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Vedeta se întoarce în această zi specială cu gândul la părinți, la cei care i-au pavat drumul în viață și au făcut-o omul care este astăzi.

Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” a postat mai multe fotografii cu ea din copilărie. În unele imagini, Andreea apare în brațele tatălui ei, iar în altele e alături de mama ei, pe care a pierdut-o, din păcate, mult prea devreme.

Andreea Marin, imagini rare cu părinții ei. Mama vedetei a murit în accident de mașină

„De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae.

Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori! Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu.

Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă mulțumesc”, spune Andreea Marin.

Ziua de naștere o duce pe drumul melancoliei pe Andreea. Din păcate, vedeta a rămas fără cei doi părinți. Mama ei a decedat într-un accident de mașină. Andreea avea doar 9 ani în momentul în care a pierdut-o pe cea care i-a dat viață.

„Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei”

Tatăl vedetei a murit în martie 2015. Atunci, fosta prezentatoare TV a anunţat vestea tragică pe pagina ei de Facebook.

„Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă.

Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oameni buni, de aici şi de la Dublin, ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături…

Îmi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească… Vă mulțumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum…”, a scris Andreea Marin, pe pagina ei de Facebook, după moartea tatălui.

Andreea Marin a împlinit 48 de ani

Pe 22 decembrie, Andreea Marin își sărbătorește ziua de naștere. Vedeta a început să lucreze în televiziune încă de la vârsta de 19 ani. Apogeul carierei l-a reprezentat emisiunea „Surprize, surprize”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net