Andreea Marin, diagnosticată cu o boală rară! A fost nevoită să meargă în Turcia, la tratament

În ziua de azi, mulți dintre noi tind să ignore importanța unei stări bune de sănătate. Fie că ne gândim că există alte lucruri mai importante, sau considerăm că o stare bună de sănătate este norma, puțini dintre noi realizează cât de norocoși sunt să fie sănătoși. Bolile nu țin cont de avere, sau, faimă, iar efectele lor sunt la fel de devastatoare pentru toți. Un asemenea exemplu este chiar și îndrăgita prezentatoare Andreea Marin.

Andreea Marin s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate
Andreea Marin s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

O bună parte dintre noi, astăzi, nu mai pune atât de multă importanță pe valoarea sănătății, din diferite motive. Poate că ni se pare că bunăstarea materială este mai importantă, sau atât noi cât și cei din jurul nostru, au o sănătate de fier, așa că începem să considerăm acest fapt drept norma și pentru restul populației. Indiferent care ar fi raționamentul nostru, ar trebui să rămânem mereu recunoscători pentru că nu avem nicio boală serioasă care să ne domine viața. Deoarece acestea nu țin niciodată cont de asemenea lucruri precum banii pe care îi avem în bancă, sau faima de care ne bucurăm. Un asemenea exemplu îl face faimoasa și îndrăgita prezentatoare de televiziune Andreea Marin, care se confruntă cu o boală extrem de serioasă.

Ce afecțiune are Andreea Marin

Potrivit informațiilor oferite de către fanatik.ro, aceasta a încercat mereu să țină acest aspect al vieții ei departe de lumina reflectoarelor. Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea de televiziune a fost diagnosticată cu o boală destul de rară, numită lupus. Această maladie este o boală autoimnună, adică afectează sistemul imunitar al persoanei afectate. Mai precis, lupusul forțează sistemul imunitar al organismului să considere celulele sănătoase din corp drept străine, iar astfel, începe să le atace. După cum ne putem imagina, acest fapt provoacă o mulțime de inflamații și daune în corp.

Andreea Marin a mers în Turcia pentru tratamente

Îndrăgita prezentatoare de televiziune a povestit că, pe lângă lupus, a fost nevoită să lupte și cu depresia, iar în privința bolii autoimune, ea a mers de mai multe ori în Turcia, pentru tratamente. Ea a declarat că se confrunta de ani de zile cu simptomele acestei boli. Lupusul are o mulțime de semne care nu trebuie ignorate, cum ar fi dureri musculare (cât și în piept), febră, sensibilitate la lumină, cădere de păr, dar și probleme cu rinichii, printre altele.

Lupusul poate fi tratat, iar severitatea lui poate varia fiind posibil să fie și letal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net