Denise Rifai, declarațiile momentului: „Sunt pregătită să nu am copii!”. Ce spune vedeta despre viața sa sentimentală

Denise Rifai (37 de ani) a fost invitata podcastului „Te ascult”, al Ilincăi Vandici (37 de ani) unde a făcut mai multe dezvăluiri legate de viața sa personală și de ceea ce își dorește în viitor. 

Frumoasa prezentatoare TV de la Kanal D a șocat cu afirmațiile pe care le-a făcut cu privire la un viitor copil în viața ei. Denise Rifai își dorește să devină mamă, dar în același timp, dacă nu va fi să fie, atunci se consideră pregătită și să nu aibă copii.

Nu o să fac un copil doar de dragul de a avea un copil! Și sunt pregătită să nu am copii  dacă nu va fi să fie să am copii. 

Eu nu greșesc niciodată de două ori. Adică nu mai avem timp pentru așa ceva! Nu dau a doua șansă niciodată! Îmi doresc familie și aștept să se întâmple! Respect instituția căsătoriei și, da, mi-ar plăcea să se întâmple. Îmi doresc să apară un bărbat!”, a declarat prezentatoarea celor „40 de întrebări” de la Kanal D.

Ce spune Rifai despre un potențial partener în viața ei

Denise Rifai a fost reținută și discretă în privința vieții sale private, dar în ultima vreme vedeta dă semne că și-ar dori să apară un potențial partener în viața ei, care să-i fie alături necondiționat.

Cu un partener nu trebuie să fii compatibil, trebuie să te potrivești. Trebuie să vezi viața în același fel! Eu niciodată nu mi-am căutat partenerii cu lupa, are bani, n-are bani? Ce e asta? O tâmpenie! Nu! Un bărbat trebuie să fie bărbat, să te poți baza pe el, trebuie să fie generos, pentru că așa trebuie să fie un bărbat, altfel, nu există! Nu se așează pe ideea de bărbat! Deși sunt foarte puțini, trebuie totuși să fie cultivat! Adică să poți să și ai o conversație! (…) Îmi doresc din toată inima mea să întâlnesc această mare dragoste a vieții mele! Eu cred și în căsătorie! Nu am stresul ăsta cu actele! Dar eu respect niște lucruri în viață și cred în ele! Respect instituția căsătoriei și chiar îmi doresc să se întâmple. Îmi doresc să apară un bărbat alături de care să îmi fac o familie... Eu cred în familie. Îmi doresc familie și aștept să se întâmple!... Eu chiar cred în dragoste și o să mor crezând că există o singură dragoste!”, i-a mai povestit Denise Rifai, Ilincăi Vandici.

„Unii zic că sunt o figurantă”

Datorită atitudinii ei de femeie puternică, Denise Rifai este privită ca o înfumurată, exact așa cum i-a povestit colegei sale de la Kanal D.

Unii zic că sunt o figurantă, că intru și nu privesc decât în față și cum merg eu și par foarte serioasă! Pentru unii par foarte înfumurată! Încerc doar să mă protejez până ajung în mediul unde îmi desfășor activitatea! Unora le e frică! Eu cred că un om care este ok cu el și este un om de calitate în ce face el, nu are de ce să îi fie frică!”, a mai adăugat Denise Rifai în podcastul Ilincăi Vandici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net