De ce nu are copii Denise Rifai? Adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit și nu a devenit mamă

Denise Rifai este, la acest moment, una dintre cele mai apreciate jurnaliste, dar și una dintre cele mai râvnite femei din România. Deși mulți bărbați celebri și-ar dori-o alături de ei, Denise Rifai nu a reușit până acum să-și întemeieze o familie. Vedeta Kanal D a făcut noi mărturisiri despre viața sa personală și despre dorința neîmplinită încă de a deveni mamă.

Este în plină ascensiune pe plan profesional, însă se pare că pe planul vieții personale nu a fost la fel de norocoasă. Densie Rifai, frumoasa prezentatoare de la Kanal D, este râvnită de mulți bărbați, însă până acum dragostea se pare că a cam ocolit-o.

La 36 de ani, vedeta Kanal D este încă o femeie singură, nu are copii și nici nu este căsătorită. Discretă în general cu viața sa personală, Denise a explicat care sunt motivele care au deteminat-o ca până acum să nu-și întemeieze încă o familie.

Denise Rifai: „În cultura arabă femeia, de regulă, stă acasă”

Eu nu am copii. Eu m-am născut într-o familie mixtă. Eu de mică am văzut în familia tatălui meu, de exemplu, și nu mi-a plăcut faptul că femeia nu era neapărat independentă din punct de vedere financiar. În cultura arabă femeia, de regulă, stă acasă. Eu fiind la amestec de civilizații mi-am dorit foarte mult în primul rând, ca orice ar fi pe lumea asta, să fiu independentă financiar.

Eu susțin femeia independentă financiar indiferent de cat de mulți bani are sau nu bărbatul din viața ei, că e tata, că e fratele ei sau este soțul. Femeia trebuie să aibă rostul ei și banul ei. De când m-am născut am știut un singur lucru: că eu trebuie să rezolv cu nedreptățile care apar.

Mică fiind, îmi doream ca vocea mea să poată să facă dreptate. Mă gândeam când eram mică să mă fac avocat. Anii au trecut și m-am așezat în zona aceasta de presă. Și iată că până în ziua de azi eu am reușit să împlinesc cam tot ce mi-am propus în materie de nedreptăți. De cele pe care eu le-am văzut”, a declarat Denise Rifai, în emisiunea Egolife, moderată de Dana Săvuică. 

„Îmi doresc foarte mult să am o familie, îmi doresc foarte mult să am copii”

Vedeta Kanal D și-a dorit întotdeauna o familie și copii, însă până acum nu a găsit bărbaul potrivit, alături de care să-și dorească să facă acest pas important în viața sa.

Până acum nu am întâlnit un bărbat alături de care să mă simt în zona aceea de complementaritate să îmi doresc să împlinesc cu el o familie. Îmi doresc foarte mult să am o familie, îmi doresc foarte mult să am copii, dar încă în destinul meu nu s-a întâmplat așa.

Eu susțin, spun și mă declar o tipă extrem de feminină, respect bărbatul, dar în viața mea, deși mi-am dorit, nu s-a întâmplat. Și nu pentru că am tras doar într-o direcție. Nu! Așa a fost până acum.

Îmi doresc foarte mult o familie, dar nu înspre absurd. Nu toată lumea trebuie să aibă familie. Poate nu e pentru toată lumea! În orce crez nu vreau să cred că nu mămărit, o să mă mprit!, i-a mai mărturisit Denise Rifai Danei Săvuică .

cub dan bittman denise rifai png

A primit propuneri indecente! Curatată de Dan Bittman!

Denise Rifai este una dintre cele mai curtate femei din showbiz. Dan Bittman este unul dintre bărbații care a îndrăznit să-i ofere și un inel în emisiunea acesteia de la Kanal D.

Ulterior, cei doi au fost văzuți cochetând pe la evenimentele mondene. Se pare însă că între ei nu s-a legat, până la urmă, o relație în adevăratul sens al cuvântului .

Eu sunt foarte fericită și bucuroasă cu tot ceea ce mi-e dat să trăiesc. Ce-o să fie o să fie, eu sunt bine cu mine și mă bucur de mine. Prefer singură decât în probleme. Probleme cu oameni cu care nu ești compatibil atunci când privești spre viitor.

Eu țin mult la liniște, îmi place confortul și armonia. Eu sunt un om de construcții. îmi place să construiesc. Nu pot să construiesc decât cu un om asemenea mie. Dacă e să fie o să fie. Eu cu mine sigur o să construiesc în continuare.

Eu cred foarte mult în calitate, consistență și timp. În această formulă doar așa putem livra chestii de calitate”, a mai spus Denise Rifai, în aceeași emisiune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net