De ce s-a despărțit Bobby Păunescu de Monica Bârlădeanu? Adevărul despre femeile din viața milionarului! „Am fost părăsit!”

Afaceristul Bobby Păunescu (48 de ani), unul dintre cei mai râvniți milionari ai României, a făcut dezvăluiri uluitoare din viața sa personală, în emisiunea lui Densie Rifai, de la Kanal D. Regizorul a vorbit, în premieră, despre femeile celebre din viața sa. Cu Monica Bârlădeanu a avut o relație de 11 ani, iar de Alice Peneacă s-a despărțit după doar trei ani de căsnicie.

Mereu discret până acum, referitor la relațiile lui, regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu a dat în vileag dedesubturile din viața sa personală tumultoasă. Multe femei, de o frumusețe răpitoare, au stat la brațul lui Bobby Păunescu, acesta fiind și acum unul dintre milionarii cei mai râvniți din România.

Relația cu Monica Bărlădeanu a fost de departe cea mai lungă relație a afaceristului. Cei doi au stat 11 ani împreună, însă nu au ajuns până la urmă la Starea Civilă. Omul de afaceri a vorbit, în premieră, despre despărțirea de actriță, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Bobby Păunescu: „Întotdeauna am fost părăsit și voi fi părăsit!”

Relația cu Monica Bârlădeanu s-a încheiat în anul 2012, pe cale amiabilă, după spusele afaceristului.

Ca să fim mai exacți pe date să spunem așa, ne-am despărțit în 2012, pe 10 august! Am fost logodiți la biserică, dar nu am mers mai departe pentru că nu considerăm că o hârtie poate să... mă rog, așa s-a întâmplat!

Iar, când ne-am despărțit, ne-am despărțit în mod foarte amiabil, dar cu siguranță sunt ani din viață pe care nu ți-i mai dă nimeni înapoi! Și în care am câștigat foarte multe lucruri împreună!

Întotdeauna am fost părăsit și voi fi părăsit. Am rămas prieten cu toate iubitele. Nu pot să spun acum cu cine că poate ele sunt într-o relație. Un bărbat nu poate părăsi o femeie niciodată. Cine spune că a părăsit o femeie e într-o mare eroare”, a declarat Bobby Păunescu, la Kanal D.

„S-a fript” Bobby Păunescu în mariajul cu Alice Peneacă? „Am fost îndrăgostit!”

Bobby Păunescu s-a căsătorit pentru prima dată, la 41 de ani, cu Alice Peneacă, care era mai tânără decât el cu 18 ani.

Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au căsătorit în 2015, după ce afaceristul  încheiase relația de 11 ani cu Monica Bârlădeanu. Au avut parte de o nuntă de vis, pe malul lacului Snagov, însă, din păcate, căsnicia lor nu a durat prea mult, chiar dacă la început păreau suflete pereche.

Cei doi au divorțat după doar trei ani, la sfârșitul anului 2018. Alice Peneacă a declarat ulterior că unul din motivele separării lor ar fi fost... nepotrivirea de caracter.

Cu Alice Peneacă nu pot să spun că m-am fript. A fost o perioadă superbă și asta pentru că am fost îndrăgostit. Au mai fost și perioade cu mici probleme, dar eu consider că trebuie să rămânem cu perioadele frumoase din orice relație.

Nu sunt nici vânător, nici vânat! Lucrurile sunt frumoase când se întâmplă în mod spontan. Eu las în mâna destinului, care a fost deosebit de bun cu mine până acum.

Încerc să învăț din greșeli, dar nu consider că am făcut greșeli. Când îndrăgostesc o fac fără plasă de protecție!”, a spus milionarul, despre căsnicia lui cu fotomodelul Alice Peneacă.

Palmares amoros impresionant!

Bobby Păunescu (49 de ani) este regizor, producător, scenarist, om de afaceri și patronul B1 TV. A avut relații cu femei celebre și frumoase, printre care actrița Monica Bârlădeanu, modelul Alice Peneacă (care i-a fost soție între 2015 și 2018) și mezzosprana Andreea Ilie și modelul Ema Cristina. Bobby Păunescu este fiul cunoscutului om de afaceri George Constantin Păunescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix shutterstock jpg
netflix jpg
Andreea Bălan și George Burcea au format un cuplu timp de cinci ani / colaj foto: arhiva personală
drame de vazut pe netflix jpg
index (1) jpeg
mica sirena jpg