Ce regrete are Monica Bârlădeanu? Ce ar schimba în viața ei, dacă s-ar întoarce în timp

Ultima actualizare:

După ce aţi văzut-o în postura de prezentatoare la "Ferma vedetelor" şi apoi personaj negativ în serialul "Vlad" la Pro TV, iată că Monica Bârlădeanu (43 de ani) a schimbat postul şi genul de emisiuni. După ce a trecut pe la "iUmor", acum face parte din echipa emisiunii "Splash! Vedete la apă", de la Antena 1, deşi ne-a mărturisit că nu prea le are cu înotul.  

Monica Bârlădeanu este  una dintre cele mai sexy artiste  din România și la 43 de ani
Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai sexy artiste din România și la 43 de ani

Click: Faci parte din show-ul "Splash, vedete la apă", de la Antena 1. Cum a fost până acum experienţa? 

Citește și: Petru Bîrlădeanu, moment savuros de roast la adresa surorii sale. Cum a reacționat Monica: «Știam că poate spune lucruri dureroase»

Monica Bârlădeanu: "Splash..." e de la un capăt la altul un show plin de adrenalină (pentru concurenţi mai ales); are multă emoţie, lacrimi, comedie, frici învinse... e un show care are absolut toate ingredientele de care ai nevoie într-o seară de vară. 

Ai urmărit emisiunea înainte de a fi prezentatoare? 

Am văzut câteva ediţii anul trecut şi chiar m-a prins. Anul ăsta însă, când mi s-a oferit postul de prezentator, am luat toate ediţiile de la capăt pe Antena play şi le-am revăzut: e un spectacol absolut fabulos. Abia aşteptam să ajung acasă peste zi să-mi continui vizionările. 

Te ştiai cu cei din echipă? Aţi mai interacţionat? 

Pe Răzvan Fodor îl ştiu de 20 de ani, am depănat multe amintiri, pe Natanticu îl ştiu de la "Ferma Vedetelor", evident, pe Iulia Albu din culisele diverselor emisiuni, iar pe Ramona Olaru o ştiam de asemenea, dar doar de la distanţă. Nu-l ştiam pe Nea Marin deloc şi asta cred că mă face o excepţie absolută în showbiz. Doamne, ce personaj e Nea Marin!! 

Care e relaţia ta cu piscina, îţi place să te bălăceşti? Eşti fană piscină sau să mergi la mare? 

Îmi plac şi piscina, şi marea, deşi nu sunt vreo mare înotătoare. N-am fost însă la mare de vreo 4 ani, dar intenţionez să recuperez anul ăsta. 

«Pe Răzvan Fodor îl ştiu de 20 de ani!»

Ce faci în pauzele de filmare? Cum te relaxezi? 

Am fugit la Iaşi la mama, că tot era aproape. În rest, în zilele de filmare nu există nici un fel de pauză: dormi ziua, filmezi noaptea... se filmează noaptea pentru că pereţii bazinului sunt din sticlă şi s-ar vedea lumina de afară. 

Ce planuri ai pentru la toamnă?  

Sunt în discuţii pentru un rol într-un lung metraj, făcut după o piesă care mi-a plăcut enorm de mult. Dar revin cu amănunte când se concretizează. 

Poate în curând într-un nou serial? 

De un lung metraj ziceam mai sus, dar desigur că mi-ar mai plăcea şi un serial tv, mai ales dacă este bine scris şi ar fi un rol interesant. 

Dacă ai întâlni o pe Monica de acum 20 de ani ce ai sfătui-o? 

Să plece mai repede din locuri în care nu se mai regăseşte şi să aibă răbdare, cursa e lungă. 

Ai curajul de a merge într-un reality show ca şi concurentă? 

Hahaha, aici mă provoci şi mă lucrezi la orgoliu!!! Nu despre curaj ar fi vorba în cazul asta, ci despre faptul că mi-ar plăcea să prezint mai degrabă un reality, nu să concurez... 

Emisiunea a pornit cu dreptul 

Juriul concursului  „Splash! Vedete la apă”
Juriul concursului „Splash! Vedete la apă”

Salturile, poveștile nespuse și fobiile concurențiilor pot fi urmărite în fiecare joi şi vineri, de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Prima emisiune a început cu dreptul, într-o zi cu mult fotbaal la tv și s-a clasat la debut pe locul 3, având în vedere că e singura emisiune de divertisment a verii. În fiecare seară un concurent câștigă o vacanță în Delta și doi se califică pentru finala săptămânii.

Jurați sunt Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu, iar prezentatorii show-ului sunt Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor. În noul sezon e prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – care asigură că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doză necesară de zâmbete. La fel că în sezoanele trecute, Claudia Țiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori care îi vor ajută pe concurenți. 

Ramona Olaru, cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu 

Cătălin Cazacu,  iubitul Ramonei
Cătălin Cazacu, iubitul Ramonei

Colega de prezentare a Monicăi, Ramona Olaru a trăit momente de emoție în Mykonos, Grecia, unde se află în vacanță împreună cu iubitul ei Cătălin Cazacu (38 de ani) și prietenii lor. Ramona (33 de ani) a fost cerută de soție de iubitul ei și le-a arătat inelul prietenilor virtuali.

image

Se zvonește că inelul cu rubin african ar fi costat 18.000 de euro. Ramona a mai fost  logodită și cu Cuza de la "Noaptea Târziu". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net