Petru Bîrlădeanu, moment savuros de roast la adresa surorii sale. Cum a reacționat Monica: «Știam că poate spune lucruri dureroase»

Ultima actualizare:

Emisiunea Iumor a ajuns la cel de-al 12-lea sezon al emisiunii, așadar producătorii au decis să facă o mică schimbare pentru a conferi formatului un element de noutate. Așadar, în fiecare săptămână, la masa juraților va fi invitat un nou membru. Duminică, 13 martie, cea care se va alătura Deliei, lui Cheloo și Mihai Bendeac este frumoasa actriță Monica Bîrlădeanu. 

Monica Bîrlădeanu, în juriul Iumor, în ediția difuzată pe 13 martie
Monica Bîrlădeanu, în juriul Iumor, în ediția difuzată pe 13 martie

Moncia Bîrlădeanu va fi cel de-al patrulea jurat al emisiunii Iumor pentru ediția difuzată duminică, 13 martie. Actrița, cunoscută pentru rolurile de pe micul ecran, va fi ținta glumelor fratelui său, căci Petru Bîrlădeanu va susține un roast în care va glumi savuros pe seama surorii sale, spre deliciul juriului și a celor prezenți în sală. 

Monica Bîrlădeanu a acceptat invitația de a face, pentru o seară, parte din juriul Iumor
Monica Bîrlădeanu a acceptat invitația de a face, pentru o seară, parte din juriul Iumor

“La noi în familie, gluma e la ordinea zilei. Când eram mici, ne mai luam la roast între noi fără să știm că asta înseamnă, dar roast-ul din această seară va fi cu adevărat înțepător”, a dezvăluit Petru Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu a fost complet surprinsă când a observat că propriul frate a acceptat să glumească pe seama ei și s-a pregătit spiritual pentru un șir de observații acide pentru că știe că Petru poate fi nemilos atunci când sarcasmul și ironia sunt aduse în discuție. 

„Nu pot să cred că m-a luat la roast propriul frate. M-a luat durerea de cap instant pentru că știam că Petru poate spune lucruri dureroase”, le-a declarat Monica celor prezenți. 

Petru Bîrlădeanu, fratele Monicăi Sursă foto: Antena 1
Petru Bîrlădeanu, fratele Monicăi Sursă foto: Antena 1

Monica Bîrlădeanu a încetat colaborarea cu PRO TV

Conform zvonurilor care au circulat în ultima perioadă și au avut-o protagonistă pe Monica Bîrlădeanu, actriția și-ar fi încheiat colaborarea cu PRO TV odată cu finalizarea filmărilor pentru serialul VLAD. Până când va reveni pe micul ecran în cadrul unui film, Monica își ocupă timpul cu workshop-uri de actorie, diverse ședinte foto și participarea la emisiune, precum Iumor de la Antena 1. 

Monica Bîrlădeanu a realizat portretul bărbatului ideal

Monica Bîrlădeanu a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre cum ar trebui să fie bărbatul ideal din punctul său de vedere. Actrița a dezvăluit că idea de familie și cea de căsătorie este una în care ea crede cu tărie. Într-o relație, Monica Bîrlădeanu nu caută un om perfect, ci un bărbat asumat, cu calități și defecte, responsabil și atent. Actrița este de părere că iertarea este necesară într-o relație, însă subliniază că ea nu trebuie să fie confundată cu decizia de a rămâne într-o relație care îi consumă sufletește pe cei implicați în legătura respectivă. 

„Iubitul meu nu e o poziție pentru care se dă concurs. Am învățat în timp că ideal pentru mine înseamnă potrivit, de fapt. Iar potrivit înseamnă om-cu-de-toate… Cu greșeli, cu erori de judecată, cu stări bune și proaste, cu nevoi și dorințe… Fix așa cum sunt și eu. Cred mult în căsătorie și în ideea de familie”, declara Monica. 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net