Cum a lansat-o Bobby pe Alice Peneacă în România. Pozele nud care au încins Internetul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vestea că Bobby Păunescu şi Alice Peneacă nu ar mai forma un cuplu nu a surprins pe multă multe, întrucât cei doi au lăsat la vedere toate indiciile separării. Nu mai locuiesc împreună, nu se mai afişează nicăieri, ba chiar şi activitatea de pe reţelele sociale i-a trădat că sunt distanţi unul cu celălalt. Iată că, ceea ce începuse ca o poveste ca-n filme s-a încheiat sec şi mult prea repede.

În aprilie 2014, tot showbiz-ul vuia de admiraţie la adresa lui Alice Peneacă, o fată de 22 de ani la vremea aceea, care îşi făcea intrarea în high-life-ul dâmboviţean la braţul magnatului Bobby Păunescu (43 de ani). Însă, înainte să-i vedem de mână, la evenimente mondene, am putut să o admirăm pe Alice aproape goală, pe coperta unei celebre reviste pentru bărbaţi, FHM România.


    Alice, pe coperta FHM din aprilie 2014
Alice, pe coperta FHM din aprilie 2014

Modelul a pozat mai sexy ca oricând, însă a atras atenţia şi cu interviul din revisă, nu doar cu pozele. Apoi, în acelaşi an, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi de Paşte, în noaptea de Înviere, Alice fiind bine integrată în familia Păunescu. Iar apariţia oficială, în public, în faţa fotoreporterilor, s-a produs în iunie 2014, la petrecerea revistei FHM, când Alice a ieşit din casă îmbrăcată cu cea mai scurtă fustă din dulap.


    Alice şi Bobby, în noaptea de Înviere, în 2014foto: CLICK!
Alice şi Bobby, în noaptea de Înviere, în 2014foto: CLICK!

Bobby era tare mândru de partenera lui, iar toată seara au fost în centrul atenţiei. Azi, 6 martie, Click! a anunţat despărţirea celor doi, după ce relaţia începuse să scârţâie din toamnă.

Alice Peneacă şi Bobby Păunescu s-au căsătorit la 20 iulie 2015. Cei doi au vorbit pentru prima dată pe Facebook! Înainte să-şi invite familiile şi prietenii într-un cadru select la Buftea, ei aveau deja doi ani de relaţie. Bobby a cerut-o însă în căsătorie după doar trei luni de când a cunoscut-o.  


    Alice Peneacă şi Bobby Păunescu, la petrecerea FHM
Alice Peneacă şi Bobby Păunescu, la petrecerea FHM

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net