Bobby Păunescu s-a despărțit de Andreea Ilie! «Prefer să nu îmi discut relațiile în public»

8 decembrie 2021
article img
Bobby Păunescu s a despărțit de mezzosoprana Andreea Ilie!Foto: arhivă personală

La doi ani după divorțul de fotomodelul Alice Peneacă, milionarul Bobby Păunescu (47 de ani) şi-a refăcut viașa sentimentală cu mezzosoprana Andreea Ilie (36 de ani). Discret cu relaţiile personale, omul de afaceri și patronul de la B1TV a ținut un timp secretă idila cu frumoasa artistă de la Timișoara. După doar câteva luni de relație, Andreea Ilie a publicat pe Instagram o poză cu iubitul ei și astfel a ieșit la iveală că cei doi trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Însă, relaţia s-a sfârșit mai repede decât s-ar fi așteptat toată lumea.

În vară, Bobby Păunescu și-a răsfățat iubita cu vacanțe romantice pe Coasta Almafitană, acolo unde deține o proprietate. Toată lumea se aștepta ca mezzosoprana să ajună la altar cu milionarul. Dar iată că Andreea Ilie a anunțat ruptura bruscă de omul de afaceri. “Prefer să nu îmi discut relațiile în public, presa de senzație și așa pare a ști mai multe decât mine cu toate că multe dintre știri sunt fake news. Eu și Bobby am rămas amici doar. Momentan dorim lucruri diferite de la viață”, a dezvăluit mezzosoprana, pentru revista Elle!.

Afaceristul Bobby Păunescu a cunoscut-o pe Andreea Ilie în urmă cu doi ani, iar din acel moment cei doi au început să se viziteze și în scurt timp au devenit de nedespărțit. „A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit, unde maturitatea mea emoţională şi experienţa lui profesională, plus bunătatea lui sunt cele mai importante aspecte pe care le doresc în acest moment”, a declarat superba soprană, la acel moment, pentru Click!.

Bobby Paunescu s-a iubit 11 ani cu Monica Bârlădeanu

Cea mai faimoasă relație a lui Bobby Păunescu este cea pe care a avut-o cu Monica Bârlădeanu. Afaceristul și actrița au fost împreună timp de 11 ani, iar cei doi au făcut furori în lumea showbiz-ului, la vremea respectivă. Chiar dacă s-au despărțit, Bobby și Monica Bârlădeanu au rămas buni prieteni. O altă relație extrem de mediatizată a fost cea dintre Bobby Păunescu și frumoasa Alice Peneacă, o tânără româncă, ajunsă un fotomodel de talie internațională, și imaginea brandului de modă Guess. Andreea Ilie a fost implicată într-o serie de relații cu bărbați celebri din showbiz.

La sfârșitul anului trecut, Andreea Ilie s-a despărțit de Norris Mărgeanu, președintele Federației Române de Automobilism. În trecut, frumoasa mezzosoprană s-ar fi iubit și cu Dan Bittman

Citeşte şi

De ce s-au despărţit Monica Bârlădeanu şi Bobby Păunescu? Actriţa a rupt tăcerea: «Nu există regrete»