Bobby P─âunescu s-a desp─âr╚Ťit de Andreea Ilie! ┬źPrefer s─â nu ├«mi discut rela╚Ťiile ├«n public┬╗

8 decembrie 2021
bobby paunescu andreea ilie png
Bobby P─âunescu s a desp─âr╚Ťit de mezzosoprana Andreea Ilie!Foto: arhiv─â personal─â

La doi ani dup─â divor╚Ťul de fotomodelul Alice Peneac─â, milionarul Bobby P─âunescu (47 de ani) ┼či-a ref─âcut via╚Öa sentimental─â cu mezzosoprana Andreea Ilie (36 de ani). Discret cu rela┼úiile personale, omul de afaceri ╚Öi patronul de la B1TV a ╚Ťinut un timp secret─â idila cu frumoasa artist─â de la Timi╚Öoara. Dup─â doar c├óteva luni de rela╚Ťie, Andreea Ilie a publicat pe Instagram o poz─â cu iubitul ei ╚Öi astfel a ie╚Öit la iveal─â c─â cei doi tr─âiau o frumoas─â poveste de dragoste. ├Äns─â, rela┼úia s-a sf├ór╚Öit mai repede dec├ót s-ar fi a╚Öteptat toat─â lumea.

├Än var─â, Bobby P─âunescu ╚Öi-a r─âsf─â╚Ťat iubita cu vacan╚Ťe romantice pe Coasta Almafitan─â, acolo unde de╚Ťine o proprietate. Toat─â lumea se a╚Ötepta ca mezzosoprana s─â ajun─â la altar cu milionarul. Dar iat─â c─â Andreea Ilie a anun╚Ťat ruptura brusc─â de omul de afaceri. ÔÇťPrefer s─â nu ├«mi discut rela╚Ťiile ├«n public, presa de senza╚Ťie ╚Öi a╚Öa pare a ╚Öti mai multe dec├ót mine cu toate c─â multe dintre ╚Ötiri sunt fake news. Eu ╚Öi Bobby am r─âmas amici doar. Momentan dorim lucruri diferite de la via╚Ť─âÔÇŁ, a dezv─âluit mezzosoprana, pentru revista Elle!.

Afaceristul Bobby P─âunescu a cunoscut-o pe Andreea Ilie ├«n urm─â cu doi ani, iar din acel moment cei doi au ├«nceput s─â se viziteze ╚Öi ├«n scurt timp au devenit de nedesp─âr╚Ťit. ÔÇ×A venit ├«n via┼úa mea exact ├«n momentul potrivit, unde maturitatea mea emo┼úional─â ┼či experien┼úa lui profesional─â, plus bun─âtatea lui sunt cele mai importante aspecte pe care le doresc ├«n acest momentÔÇŁ, a declarat superba sopran─â, la acel moment, pentru Click!.

Bobby Paunescu s-a iubit 11 ani cu Monica Bârlădeanu

Cea mai faimoas─â rela╚Ťie a lui Bobby P─âunescu este cea pe care a avut-o cu Monica B├órl─âdeanu. Afaceristul ╚Öi actri╚Ťa au fost ├«mpreun─â timp de 11 ani, iar cei doi au f─âcut furori ├«n lumea showbiz-ului, la vremea respectiv─â. Chiar dac─â s-au desp─âr╚Ťit, Bobby ╚Öi Monica B├órl─âdeanu au r─âmas buni prieteni. O alt─â rela╚Ťie extrem de mediatizat─â a fost cea dintre Bobby P─âunescu ╚Öi frumoasa Alice Peneac─â, o t├ón─âr─â rom├ónc─â, ajuns─â un fotomodel de talie interna╚Ťional─â, ╚Öi imaginea brandului de mod─â Guess. Andreea Ilie a fost implicat─â ├«ntr-o serie de rela╚Ťii cu b─ârba╚Ťi celebri din showbiz.

La sf├ór╚Öitul anului trecut, Andreea Ilie s-a desp─âr╚Ťit de Norris M─ârgeanu, pre╚Öedintele Federa╚Ťiei Rom├óne de Automobilism. ├Än trecut, frumoasa mezzosopran─â s-ar fi iubit ╚Öi cu Dan Bittman

Cite┼čte ┼či

De ce s-au desp─âr┼úit Monica B├órl─âdeanu ┼či Bobby P─âunescu? Actri┼úa a rupt t─âcerea: ┬źNu exist─â regrete┬╗

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif